Peki burun delikleri??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fi17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fi17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
27
2
36
44
Arkadaslar neredeyse 2 ay olacak merak ediyorum burun delikleri zamanla kuculur mu?Su an cok buyuk.Eski hali de buyuktu ama uzunlamasina ve burun ucum dusuktu delikler gorunmuyordu.Ne dersiniz bilgisi olan var mi?

Bende de tam tersi dert. Burun deliklerim çok küçük görünüyor acaba şiş mi biraz büyür mü diyorum. Ama bence önceki burun deliklerimizin şekliyle alakalı bi durum

Arkadaslar neredeyse 2 ay olacak merak ediyorum burun delikleri zamanla kuculur mu?Su an cok buyuk.Eski hali de buyuktu ama uzunlamasina ve burun ucum dusuktu delikler gorunmuyordu.Ne dersiniz bilgisi olan var mi?
Ben doktora burun deliklerim kuculurmu diye ozellikle sormustum. Kucilmez demisti. Atel varken bile bayagi kuculdu.

Bende de tam tersi dert. Burun deliklerim çok küçük görünüyor acaba şiş mi biraz büyür mü diyorum. Ama bence önceki burun deliklerimizin şekliyle alakalı bi durum
Evet buyuk ihtimalle benim onceki hali de büyüktü ama burun ucu dusuk oldugu icin asagi bakiyordu simdi ise ondem gozukuyor

Anladim ama sizin daha ameliyatiniz cok yeni degil mi odemden dolayi oyle gozukuyor olabilir diye dusundum bir an
Odemden kucuk gozukurmu? Eski burun deligim ile cok fark var cunku. Ameliyat oldugum gun bile kucuk gozukuyordu.

Benim tampon çıktığı zamanki büyüklüğüyle aynı.5 ay oldu.soruyu soran arkadaş sanırım burnunuz normal yerine indiği zaman daha iyi görünür göze batmaz.kalkıklığından öyle görünüyor olabilir.

Merhaba aynı sorun bendede var ameliyat olalı 40 günü geçti düzeldi mi sizin kalkıklık indi mi?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…