peki eşlerinizin sizin ailenize davranışları nasıl?

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar herkes eşlerinin ailesinden şikayetçi, peki bizim ailelerimiz nasıl ve eşlerimiz onlara nasıl davranıyor? kısa cevaplarla mı konuşuyor yoksa muhabbet eder şakalaşır mı?

gerçekten bunu çok merak ediyorum

valla benim ailem eşimi, eşimde ailemi çok sever, aralarında hiç bi pürüz olmadı şimdiye kadar

keşke sormasaydın bunu:( eşim denilen kişi,nin(çoksinirlendim anneme yaptığı aklıma gelince) anneme yaptığının(1 kez ve çok büyük bir olaydı) ve söylediğinin yüzde birini ben onun annesine hatta teyzesine söyleseydim en basitinden kesin boşanma sebebiydi, en ağırı ise düşünemiyorum...
hakkımı helal edemiyorum eşime bu konuda, çok zoruma gidiyor aklıma geldikçe. ama eşim de baba oldu allah ona da yaşatırsa ve ben de görürsem benzer bir olayı içim rahatlar belki. aslında annesine yapıla eşim de görse diyesim geliyor da....

Benim ailemle çok iyidir eşimin arası. Annem bayılır damadım damadım diye yerlere göklere sığdıramaz benim papucum damda damat geldi geleli zaten :9:

Eşimde çok sever ailemi. Gitmede, kalmada sorun çıkmaz çok şükür :nazar:

kızlar herkes eşlerinin ailesinden şikayetçi, peki bizim ailelerimiz nasıl ve eşlerimiz onlara nasıl davranıyor? kısa cevaplarla mı konuşuyor yoksa muhabbet eder şakalaşır mı?

gerçekten bunu çok merak ediyorum

çok şükür nazar değmesin araları çok iyidir, kendi ailesi gibi sever sayar eşim, ailem de aynen öyle:nazar::nazar::nazar:

benim eşimin doğru dürüst bir ailesi yok ve benim aileme canı gönülden bağlıdır.ama malesef benim ailemden aynı sıcaklığı göremez.babam 12 sene geçmesine rağmen hala mesafelidir,pek samimiyet göstermez.ben de arada kalıp çok üzülürüm.:14:

keşke sormasaydın bunu:( eşim denilen kişi,nin(çoksinirlendim anneme yaptığı aklıma gelince) anneme yaptığının(1 kez ve çok büyük bir olaydı) ve söylediğinin yüzde birini ben onun annesine hatta teyzesine söyleseydim en basitinden kesin boşanma sebebiydi, en ağırı ise düşünemiyorum...
hakkımı helal edemiyorum eşime bu konuda, çok zoruma gidiyor aklıma geldikçe. ama eşim de baba oldu allah ona da yaşatırsa ve ben de görürsem benzer bir olayı içim rahatlar belki. aslında annesine yapıla eşim de görse diyesim geliyor da....

ne yaptı ki çok özel değilse? benim eşimin yaptığı bişey yok. ama hepp soğuk. annem başta iyidi ona karşı. artık o da cephe almaya başladı kaldım arada

Bizimkiler benden çok eşimle ilgilenir desem yeridir.. Oğlum canım cicim.. eşim de onlara karşı çok iyidir... her gün tlfla konuşurlar :) maşallah diyelim hemen bu arada:nazar:

eşim annemlerin iyi davranmasını kendi öz oğulları gibi davranmalarını son damlasına kadar hak ediyor, annemler de eşimin onlara kendi ailesi gibi davranmasını son damlasına kadar hak ediyor.. Allah'ıma binlerce şükür çok dürüst efendi saygılı sevecen vicdanlı Allah korkusu olan bana her zaman destek yardımcı sevgi dolu bir eşim ve sevgi dolu saygılı saran sarmalayan bir ailem var:nazar::nazar::nazar:

aslında başlarda herkesle arası çok iyiydi ama şuan annem hariç herkesle arası çok iyi
valla bende dedim saygı gösterdiğin kadar bende senin ailene saygı gösteririm :ssz:

benim eşim aileme karşı ilk günden beri soğuk ailemde eşime karşı hiç canım cicim olmadı. ama eşimin ailesi eşime ve bana kötü davrandığı günlerde annemlerde kaldığım dönemde eşim ailesiyle görüşmediği dönem aileme karşı samimi olmaya başlamıştı. kültür farkı nedeniyle eşim annemin yaptığı yemekleri yemez. bu yıl anneme eşime yemek hazırlamamasını söyledim artık yapmıyor. şimdi eşim ailesiyle görüşüyor ailemin evine zorla giriyor. orta bikavga bi söz nebiliyim öyle bişi geçmedi. ben bu duruma bişi demiyorum. ama ailem bu şekilde davranmasına kızdı ama yüzüne karşı bişi demediler. 2 ailedenden çok uzak oturuyorum kavga olmuyor.

mesafelidirler eşimde ailemde
ailem eşimi benimseyemedi bir türlü
biliyorum hissediyorum
güvenmiyorlar hatta sevmiyor bile olabilirler
dugularda karşılıklı eşimde onlara karşı aynı
zoraki bir araya gelişler yalancı gülümsemeler..

cok sukur diyelim...annemle arasi cok iyidir :nazar: ..sanirim annemle arasinin kotu olmasi icin beni uzmesi yeterli olacaktir. hic bir anne evladinin uzulmesine dayanamaz, bizler kocalarimizi affedebiliriz ama onlar affedip unutmazlar. bu yuzden kavgalari anlatmamak gerekir diye dusunuyorum.
digerleriylede fena degil iste arasi...bi ara biraderimle arasi cok iyiydi, uyariyordum mesafeli olmasi icin :9: ne de olsa fazla muhabbet tez ayrilik getirir diye...simdi daha normaller..daha iyi...

zaten bakiyorum cok fazla samimi olunca mesafemi ayarliyorum kendi ailemde olsa, daha az ziyaretlerine gidiyorum vs...o arada birbirimizi ozluyoruz daha iyi oluyor :34:

çok özeniyorum kızlar böle samimi olan ailelere ama biz asla olamayacağız.
merhaba nasılsın evet hayır afiyet olsun kurulan cümleler 10 saat de beraber olsak bundan öte gitmiyor. ben konuşkan biriyim çok darlanıyorum

Babamla araları çok iyidir..kardeşlerimlede keza öyle..ama annemle ısınamadılar bir türlü..eskiden çabalardım iyi geçinsinler filan diye..annemi eşime savunurdum..eşimide anneme..baktım boşa çaba sarfediyorum..benim dememle can ciğer kuzu sarması olacak değiller ya..ben dengeyi koruyorum ..onlar ne yaparsa yapsın banane..

ailemle araları iyi gerçekten allah bozmasın muhabbetlerıni , ama olurda bir pürüz çıkarsa eminimki kendi ailemde sorun bununda bilincindeyim

annemle arası iyi değil sebepleri var sesimi çıkarmıyorum tartışmasınlar yeter bana:19:
erkek kardeşime karşı da soğuk bir duruşu var hiçbir sebep yok buna sinir oluyorum:23:
babamı ve diğer kardeşlerimi çok sever ve tüm sülalemle çok iyi anlaşır zaten konuşkan giriken şakacı bir yapısı var
bütün akrabama kendini sevdirdi yani:24:

evliliğimizin ilk aylarında biraz soğuk davranmıştı..
düğün öncesi bir kaç sebepden dolayı...
ama bunu güzelce konuşup açıklama yaptım eğer böyle davranırsan mutlu olamayız,ben senin ailene bu şekilde davransam sen nasıl hissedersin şeklinde konuştum..
daha sonra hiç o şekilde davranmadı...şimdi hak bile veriyor o zaman baban haklıymış benimde kızım olsa bende aynısını yapardım diyor..

sizde konuşmayı deneseniz...:26:

annemin bazen eşimi benden daha çok sevdiğini düşünüyorum...
aynı şekilde babamla da arası hep iyidir...her konuda babamdan fikir alır...kendi babasını aradığı gibi hergün mutlaka benim babamı da arar hatırını sorar...yazları memlekete gittiğimizde tavla muhabbetleri hiç bitmez zaten :1:

çok şükür 4 yıllık evliliğimizde ailelerden yana hiç sorunumuz olmadı:nazar:

Şükürler olsun benim de esimin ailemle arası cok iyidir. Bazen ben gitmek istemem o ısrar eder gidelim diye. Kardeslerimle vakit geçirmeyi de cok sever. Onlarla sürekli sakalasir, bir gün görüşmese ertesi gün mutlaka arar.
Ailemde kalmamız galan hic sorun olmaz. Hamileligimde düşük tehlikemden dolayı 3 ay annemlerde kaldık bir gün bile evimize gidelim demedi, Allah razı olsun:)

Back
X