Peki siz kendinizi nasil hissediyorsunuz anneler?

rumigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
122
180
53
Selam anneler bebekler havalar kocalar bezler mamalar memeler derken bircogumuz eminimki kendimizi unuttuk...Bende yuksek tansiyon vardi hamileligimin sonunda cikmisti halen ilac kullaniyorum bugun firsat bulup bi olcegim dedim halen sinirim bozuk 150/100 ilac almama ragmen
Ben uykusuzluga ve yorgunluga yordum AMA en yakin zamanda dr gozukucem Sizler nasil hissediyorsunuz kendinizi here bide uyuyan canavar uyandi panik atagim geri donuyor galiba;(

Masallah hepiniz cok iyiymisiniz Allah nazarlardan korusun

inan ki herkes için zor.ben kendimi dinlemek yerine bebegime bakip yillarca evlat icin yanip tutusanlari düşünüp sukrediyorum bana cok iyi geliyor. oglumla gezip dolasacagim günleri hayal ediyorum. zor gunler ama gececek...Rabbim seninde yardımcın olsun

bazen öyle bunalıyorum ki dışarı çıkmak dolaşmak istiyorum.normalde çok gezmeyi sevmiyor olmama rağmen.oğlum hiç buyumeyecek gibi geliyor.bazen de gülüyor agu diyor çok mutlu oluyorum inşallah herşey güzel olur

Bende hep yorgun hissediyorum bebegim 14 aylik gece surekli uyaniyor gunduze enerjim kalmiyor. Oda oyle hareketliki ona yetemedigimi dusunuyorum uzuluyorum.bide hava degisimi iiye kotu etti beni ilk zamanlsr kendimi eve kapatmistim bisi olur aglarsa susturamam kaygisiyla disari cikmadik. Son zamanlarda artti cevremde pek kimse yok ama firsat buldukca bisiler yapmaya calisiyorum. Yoksa coook daha kotu olurum. Her donemin ayri zorlugu oluyor malesef ama onlar ii olsunda hersey hallolur. Bu arada her donemin zorlugu yaninda tadina doyulmaz guzellikleride oluyor onlar sayesinde...

bebeğim 2 buçuk aylık yeni bir kimliğim var artık ama sanki ben hiç yokmuşum gibi sanki hiç yokum kim olduğumu düşünüp kafamı toplayacak bile vaktim yok bebişimin sevgisi olmasa çok zor herşey :)

yorgun ve mutlu hissediyorum... Bi de şu grip peşimi bıraksa daha mutlu olurum. Bazen pes edip ben bıktım dediğim zamanlar oluyor hiç evde kalmadığıım için şu zamana kadar bebekle evin içine tıkılmış hissediyorum,kendimi ama bunlarda geçecek. Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi çok da önemli değil sanırım

merhaba arkadaşlar.ben de ağustos annesiym.ikinci anneliğim bu.ilk anneliği olanlara oranla daha rahatım herhalde.ama bundan bir hafta öncesine kadar kime çatsam kime sataşsam da rahatlasam modundaydm.büyük oğlumla çok problem yaşadım onu çok yıprattım.eşimle hakeza şimdi dagittiklarimi toplamaya çalışıyorum.ama ne yapabilirdim?sürekli ağlayan bir bebek,ilgi bekleyen bir çocuk ve koca ve de evde oturmaya alışık olmayan ben...hepsi bir araya gelince çıldırmış bir kadın çıkıyordu ortaya.ama neyse ki iyiyim şimdi.

Çok zor annelik ve gerçekten sabir isi...
Benim de bebeğim 15 aylik.Şuan ilk zamanlara nazaran daha kolay geçiyor.Ama ilk 1 yilimda yasadigim zorluklari,bunalimlari,caresizliklerimi asla unutamam.
Benimde bu yüzden tiroid hormonlarimin değeri tavan yapti ki Dr.bile sasirdi komalik bir değere ulastim.
Simdi iyim çok şükür.Gece uykulari biraz daha düzene girdiginde ,uykumuzu alabildiğimiz de güne daha enerjik basliyoruz buda bir gerçek.
Bebislerinizle olmanin tadini cikarin sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…