• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya boşandıktan sonra ?

İlk evliliği 15 ay sürdü.
bu arada kuzenim 24 yaşında.
şimdi istediği kadar erken anne,genç anne olsun.
o işler öyle olmuyor. Bir insan yetiştirmek hiç öyle kolay değil. Hayatınla sınanıyorsun resmen.
Benim çocuğum yok o yüzden biraz daha rahatım. Allah yardımcısı olsun çok zor

Ya çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için. Şuraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. Gerçekten psikolojim mahvoldu. Biz evlendikten 1 ay sonra babam vefat etti. Ben ağladığım zamanlar bana ne diyor biliyormusunuz. Git başka yerde ağla ben senin ağlamalarını dinlemek zorunda mıyım. Bunu söyledi ya
İnsan hayat arkadaşının yanında da acısını yaşamayacaksa...

Şuan sadece boşandıktan sonrasını merak ediyorum. Boşananlar yazsın istiyorum. Diğer konuyu okuyanlarda oluyor arada
Boşandıktan sonra normal hayatına devam edeceksin....calisiyorsan çalışmaya, spor yapiyorsan spora,arkadaslarinla gezmeye....ne olacagini dusunuyorsun..cocuk da yokki onu dert edesin...eski turk filmlerindeki gibi herkes sana kotu gozle bakacak,her erkek senden menfaat bekleyecek ,sürekli taviz edileceksin vs mi dusunuyorsun

Şuan sadece boşandıktan sonrasını merak ediyorum. Boşananlar yazsın istiyorum. Diğer konuyu okuyanlarda oluyor arada
31 yasimda cocuklu olarak bosandim , daha once bosanmis biriyle de gecen aylarda evlendim

Eski esimde 28 yasinda bosanmis biriyle evlendi tekrar.

Herkes evleniyor, herkes unutuyor. Konu evlilik degil hayata bakış açısı. Senin hayattan cikardigin ders, tecrube edindigin olgunluktur onemli olan..
Yoksa sen ayni sen olursan tarih tekerrurden ibaret oluyor.
Evlilik sonra dusunecegin sey olsun
Sen once kendini iyilestirmeye bak...gerisi nasipte varsa oluyor zaten

Ya çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için. Şuraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. Gerçekten psikolojim mahvoldu. Biz evlendikten 1 ay sonra babam vefat etti. Ben ağladığım zamanlar bana ne diyor biliyormusunuz. Git başka yerde ağla ben senin ağlamalarını dinlemek zorunda mıyım. Bunu söyledi ya
şu anlattığından sonra kesinlikle boşan derim. senin acına saygısı olmayan adamla hiç vakit kaybetme. tekrar evlenme konusuna gelince önce bir boşan bir kendine gel yaralarını sar. önce tek başına mutlu olmaya çalış yuvam olsun demişsin yuva senin olduğun her yer zaten. umarım seni hakkeden biri çıkar karşına

Kendi gitsin baska yere. Terbiyesiz.

ay önceki konunu okudum, okumaz olaydım boğuldum resmen
koşarak kaç kaç bundan arkana bile bakma
değil 28 58 yaşında olsam bile boşanırdım bu adamdan
hayata bir kez geliyoruz o da borç ödemekle, ağlamana bile tahammül edemeyecek bi adamla mı geçsin?
zaten gençsin illaki birini bulursun
bulmasan bile zaten bu adamla olmaktan 500 kat iyidir yalnızlık.
dertsiz başa dert.

Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Aşık olamazsın yuva kuramazsın derlerse vaz mı geçeceksin boşanmaktan? Aşık olamamak bu cehennemde kalmaktan daha mı zor geliyor?

yaaaa :( çok üzüldüm bu cümlenin telafisi olmaz zaten babasını kaybetmiş bir kadına...

Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Sorun neydıkı

Daha boşanmadan tekrar evlenmeyi düşünmek biraz saçma değil mi?

Back
X