- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
İnsanın doğası gereği sevme ve sevilme ihtiyacı oluyor. Kimisi eşi ile kimisi çocuğu ile kimisi işi dolduruyor bu yalnızlığı. Herkes evlenmek zorunda değil demeyeceğim çünkü siz evlenmeyi ve hayatınızda birisi olmasını istiyorsunuz.Günaydın herkese mutlu bir güne başlangıç diliyorum.
Aslında konuyu çok uzatmadan dallandırıp budaklandırmadan anlatmak istiyorum ama çok iyi özet çıkaran biri degilim umarım sizi yormadan başınızı agirtmadan konuyu anlatıp usul usul çıkabilirim.
34 yaşın kıyısında bekar bir kadınım hayatımda hiç flört bile sayılabilecek bir ilişkim olmadı sadece hayatımın 20 li yaslarinin baslarında beğendigini hoşlandığını hissettiren ama en ufak bir adım bile atmayan erkekleride saymazsak hic begenilmemis bir kadınım sanırım.
Yaş 40 lara doğru yol alıyor birçok kadın gibi beni seven değer veren biriyle evlenip mutlu olmak benimde hayalimdi... hayatımda bunun ışığını hiç görmeme rağmen umutlu bir sekilde bekledim hep inancım olacak ama zamanı var yönündeydi...
Olmadı ve ciddi ciddi artık inancımı yitirdim hani olmaz ya insan hissediyor iste artık olmayacağını hissediyorum herseyi en güzel yaşlarda yaşama istegindende olacağı inancındanda vazgectim.
Toplum baskını sokulan lafları kocayı bulunca mesafe koyan arkadaşları level atlamis gibi iki lafindan birinde sana yok mu biseyler, dusunmuyirmusun ,düşün bence, aslında vardırda sen istemiyorsun gibi laflardan sıkıldım usandım ama onuda geçtim artık...
Hani burada çok konu açılmıştır benim konumun ilk olmadigi gibi son olmayacağı gibi...
Bunca söylenen laf insanı sıkboğaz eden toplum yapısı istedigi için degil ben istediğim için evlenmek istedim ruhum biriyle tamamlansın bende sevileyim sevilmenin mutlulugunu hazzını hissedeyim istedigim için istedim ve Allah kahretsin simdiye kadar içimde hiç uyanmamis olan annelik iç güdüsüde yoklamaya basladı ya bide bunun icin üzüluyorum artik...
Aslında konuyu özetleyip kapatmak istiyorum hani burda evde kaldım diye konu acanlara yada toplum icinde duygusunu paylasanlara aman bekarlık sultanlık gez toz eglen falan deniliyor ya
Cidden sormak istiyorum duygularımızı hislerimizi yada hormonlarımızı ne yapalım
Kadın ruhu fıtratı geregi sevmek sevilmek istiyor(ve cocuklugundan beri muthis bi sevgi acligim var)
İlgi görmek istiyor karşı cinsten küçük küçücukte olsa bir hediye bi cift güzel söz ne bileyim bir tebessüm görmek istiyor hislerine dokunulsun istiyor.
Aklımla olmayacağını biliyorum farkındayım artık ama duygularımı ne yapacağım onlara nasıl söz gecirecegim...
Burayada konuyu sorunlarıma çözüm olacak diye degil iç dökme belki bir dertlesme için açtım
Eskiden asosyal degildim dogrusu ama is ortamim degisti zaten bulundugum bolge itivariyle is cevrendede pek yaşıtim denebilecsk kimse yok son zamanlarda iyics yalnızladtimİnsanın doğası gereği sevme ve sevilme ihtiyacı oluyor. Kimisi eşi ile kimisi çocuğu ile kimisi işi dolduruyor bu yalnızlığı. Herkes evlenmek zorunda değil demeyeceğim çünkü siz evlenmeyi ve hayatınızda birisi olmasını istiyorsunuz.
sosyal çevrenizi genişletmek ve insanlarla bağ kurmanız gerekiyor. Biraz asosyallik var mı?
Çok incesiniz ve çok güzel düşuncelere sahipsiniz eskidende begenilmeyen biriydim çok giyimine kuslşamina özenen feminen bi yapım olmadı sanırım hep yetistorilme tarzindan kaynakli suslenmeye cekinirdim ama yinede bi dikkat etmeye xalisirfim son bir yildir kendimi fazlasiyla saldım icimsen en ufak birsey yapmak gelmiyorHer kadının, hatta her canlının hakkıdır tabiki sevmek, sevilmek, ilgi görmek.
Çevrenizdeki lafını sözünü bilmeyen insanları duymayın bile. Allah gönlünüze göre versin hiç bişey için geç değil. Demişsiniz ya kimse tarafından beğenilmeyen biriyim diye siz asla beğenilmeyecek durumda olamazsınız çünkü siz bir kadınsınız ve tüm kadınlar gerçekten çok güzeller. Önce kendinizi sevin, kendinize saygı duyun ve lütfen bu bakış açınızı değiştirin. Aynaya baktığınızda güzel yönlerinize odaklanın. Ve Ne kadar değerli olduğunuzu asla unutmayın.
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.Günaydın herkese mutlu bir güne başlangıç diliyorum.
Aslında konuyu çok uzatmadan dallandırıp budaklandırmadan anlatmak istiyorum ama çok iyi özet çıkaran biri degilim umarım sizi yormadan başınızı agirtmadan konuyu anlatıp usul usul çıkabilirim.
34 yaşın kıyısında bekar bir kadınım hayatımda hiç flört bile sayılabilecek bir ilişkim olmadı sadece hayatımın 20 li yaslarinin baslarında beğendigini hoşlandığını hissettiren ama en ufak bir adım bile atmayan erkekleride saymazsak hic begenilmemis bir kadınım sanırım.
Yaş 40 lara doğru yol alıyor birçok kadın gibi beni seven değer veren biriyle evlenip mutlu olmak benimde hayalimdi... hayatımda bunun ışığını hiç görmeme rağmen umutlu bir sekilde bekledim hep inancım olacak ama zamanı var yönündeydi...
Olmadı ve ciddi ciddi artık inancımı yitirdim hani olmaz ya insan hissediyor iste artık olmayacağını hissediyorum herseyi en güzel yaşlarda yaşama istegindende olacağı inancındanda vazgectim.
Toplum baskını sokulan lafları kocayı bulunca mesafe koyan arkadaşları level atlamis gibi iki lafindan birinde sana yok mu biseyler, dusunmuyirmusun ,düşün bence, aslında vardırda sen istemiyorsun gibi laflardan sıkıldım usandım ama onuda geçtim artık...
Hani burada çok konu açılmıştır benim konumun ilk olmadigi gibi son olmayacağı gibi...
Bunca söylenen laf insanı sıkboğaz eden toplum yapısı istedigi için degil ben istediğim için evlenmek istedim ruhum biriyle tamamlansın bende sevileyim sevilmenin mutlulugunu hazzını hissedeyim istedigim için istedim ve Allah kahretsin simdiye kadar içimde hiç uyanmamis olan annelik iç güdüsüde yoklamaya basladı ya bide bunun icin üzüluyorum artik...
Aslında konuyu özetleyip kapatmak istiyorum hani burda evde kaldım diye konu acanlara yada toplum icinde duygusunu paylasanlara aman bekarlık sultanlık gez toz eglen falan deniliyor ya
Cidden sormak istiyorum duygularımızı hislerimizi yada hormonlarımızı ne yapalım
Kadın ruhu fıtratı geregi sevmek sevilmek istiyor(ve cocuklugundan beri muthis bi sevgi acligim var)
İlgi görmek istiyor karşı cinsten küçük küçücukte olsa bir hediye bi cift güzel söz ne bileyim bir tebessüm görmek istiyor hislerine dokunulsun istiyor.
Aklımla olmayacağını biliyorum farkındayım artık ama duygularımı ne yapacağım onlara nasıl söz gecirecegim...
Burayada konuyu sorunlarıma çözüm olacak diye degil iç dökme belki bir dertlesme için açtım
Iyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ederimÖncelikle ümidi hiçbizaman tuketmemek ama her ıhtımalı de kabullenmek gerekıyor , yani mutlu evlililk ya da ömür boyu bekarlık,bu biraz nasip meselesi ama nasibin peşinden de biraz koşmak gerekıyor. Kimse evde seni gorup aşık olamaz mesela. Bence sevdiğin sosyal bi hobiyi( fotografcılık, tenis vs her ne ise) yap, onu yaparken karşına cıkarsa degerlendirirsin,Allah kalbine göre hayırlı insanı karsına cıkarsın insallah anne de olursun saglıklaisteyen herkese nasip olsun
Lütfen bir an önce başlayın bi yerden. Kendinizi salmayın artık toparlanın LeYli NaR ın dediği gibi vaktiniz gelmiş. Sizde evrene bu mesejı düşüncelerinizle, davranışlarınızla onayladığınızı belirtin gerçekten işe yarıycaktır. Olumlu düşünme, imgeleme yapın sürekli.Çok incesiniz ve çok güzel düşuncelere sahipsiniz eskidende begenilmeyen biriydim çok giyimine kuslşamina özenen feminen bi yapım olmadı sanırım hep yetistorilme tarzindan kaynakli suslenmeye cekinirdim ama yinede bi dikkat etmeye xalisirfim son bir yildir kendimi fazlasiyla saldım icimsen en ufak birsey yapmak gelmiyor
Kalbinizden öpüyorum .Günaydın herkese mutlu bir güne başlangıç diliyorum.
Yani diyebilirim ki aklımla olmayacagini tamamen kabul ettim farkindayim ki olmayacak ama iste dusunmeden edemiyorum kafami farkli seylerle oyalamaya o kadar calistim ki ama olmuyorBeklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.
Çok sevdiğim ve çok tecrübe ettiğim bir sözdür ve eminim bi çok kişide bunu tecrübe etmiştir..
Ben hep bu sözün sonuna... bakmıyorum Soyunn!diye ekleme yaparım..
Sanki sizinde zamanınız gelmiş gibi içime br his doğdu..
Söyle soyleyeyim insanların ne dedigini umursadıgım uzuldugum donemlerde oldu ama son zamanlarda kendi duygularından jnsanlarin ne dusunduklerjni ne konustuklarını umursamiyirum bileİnsanlar evlendiğinde de susmuyor, çocuk düşünmüyor musunuz diye başlıyorlar bu sefer, çocuk yapsan ikinciyi soruyor ikinciyi yapsan yine eleştirecek, soracak bir şey buluyor. O yüzden toksik insanların ne söylediğini boşver :) bende henüz tam boşverebilmiş değilim, ama uğraşıyorum bunun için :))
Ben 29 yaşında evlendim, ama baktığın zaman bende umudumu kesmiştim nerdeyse, şimdiki eşime çok aşık olduğum için hayatımda ondan başka kimseyi istemiyordum ve bir gün o çıktı geldi :) doğru zaman diye bir şey var, hayatta hepimizi bekleyen sürprizler var, bence umudunu kırma, sen her saniyeni kutla, dolu dolu yaşa enerjini yüksek tut. O biri, sen hazır olduğunda karşına çıkacaktır zaten. Böyle şeyler düşündükçe kafaya taktıkça olumsuza odaklandıkça gecikiyor. En azından ben böyle düşünüyorum :)
Inanın cok denedim beni oyalayacak farkli seyler demedim olumlamara yoneldim ama olmadi sanirim cjddi bir deoresyon modundayimLütfen bir an önce başlayın bi yerden. Kendinizi salmayın artık toparlanın LeYli NaR ın dediği gibi vaktiniz gelmiş. Sizde evrene bu mesejı düşüncelerinizle, davranışlarınızla onayladığınızı belirtin gerçekten işe yarıycaktır. Olumlu düşünme, imgeleme yapın sürekli.
Iyi dusunceleriniz icin ben tesekkur ederim kalbinizin ısiltisi hep hayatiniza yansir umarimKalbinizden öpüyorum .tamamen kendi düşüncem kendi fikrim beklemeyi bırak onu düşünme onunla yaşama bir bakmışsın kendi gelmiş . Hayatımda hep öyle oldu . İstemeyi bırakmadım ama üstelemeyi bıraktım zaten bir yerlerde beni bekleyen bir kaderim var . Kendimi yıpratmaktansa hayatımı güzel yaşamaya çalışıp kendi geleceği zamanı bekledim istediğim her neyse
Konuda belirtmeyi unutmusum soyke soyleyeyim ciddi boyutta dogu bolgesindeyim herkesin genel olarak ilk atama geri yani herkesin ilk tayin seceneginde gittigi bir yer oldugu icin cevremde şöyle ayni dili konusabilecegim dusuncesj dusunceme yakin arkadaslik kuracagim ibsan sayisi bile o kadar az kiİşte o yüzden çevrenizi genişletin. Spora gidin mesela yada bilmediğiniz bir şey öğrenin. İnsanlarla diyalog halinde olursanız bu hislerinizden kurtulursunuz.
Hayır olmayacagına degil olacagına dair kalbi pozitif bir dua ve sonrasında soyunurken bakmamak önemli olan bu..Yani diyebilirim ki aklımla olmayacagini tamamen kabul ettim farkindayim ki olmayacak ama iste dusunmeden edemiyorum kafami farkli seylerle oyalamaya o kadar calistim ki ama olmuyor
Umarım hisleriniz dogru cikar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?