• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya Duygularımızı Ve Hormonlarımızı Ne Yapalım?

Harika bir soru, teşekkürler sorduğunuz için. Kadınlar kulübüne internette gezinirken denk gelmiştim ve üye olmuştum. Genelde sessiz kalıp okuyan taraftım. Sonrasında kpss süreci, öğretmenlik hayatına başlamam vs, evlilik hayatı derken zaman hızlı geçti. Geçen gün mail adresime gelen maille tekrar siteye girdim. Her şey olması gerektiği zamanda olması gerektiği gibi olur. Bu yüzden enterasan demeyelim de zamanı bu zamanmış diyelim. Sevgiler... Hoppa

Uye olup yazmayanlari her zaman enteresan bulmusumdur. Yazmadan yillarca okumak buyuk basari sizi tebrik ederim.

Bir bilincalti terapisti olarak hemen uyeliginizi iptal etmenizi de enteresan buldum mesela. Bu kadar hassas ve kirilgan olmamalisiniz diye dusundugum icin belki.

Sanirim zamani bu zamanmis.
Sevgiler.

Maalesef meslek yasamız yok :KK43: psikolog , psikolojik danışman unvanı kullanırsa şikayet olur ama bir şey çıkmaz . Malum bir tane instamom vardı , kadın tvye bile sahte unvanla çıktı hiç bir halt olmadı . Alan mezunları kendilerine terapist demeye zorlanırken, herkes terapist oldu ülkemde .
En son ingiltereye kacti diye biliyorum. Milleti kazikladigi paralarla😐😂

Back
X