peki ya evlilii her yl daha da zorlaanlar yok mu?

gerçekten fikirlerin çok güzel.. keşke aynı şehirde olsaydık seni tanımayı çok istrdim.
işin kötü tarafı ailemin ben yönlendirdiğini düşünüyorlar anneside kendide.
kürkünde olan gocunur hesabı..
bu durumda beni dolduracaklar gibi bir önyargıyla yaklaşacaktır.
ama yinede ikna etmeye çalışıcam..
hatta şimdi mail atıyorum hemen..
duygularımı günde enaz birdefa ona açık yüreklilikle anlatır yazarım.
ama bir adım değişmez mi insansenağlama bu değişmiyor.
7 de neyse 70 de de o lafı çok doğru.
ama şansımı deneyeceğim..

Canim benim üzülme....tabiki elinden geleni yap ama kendini helak edecek bir sekilde olmasin hicbir zaman....:teselli:

3,5 yil cok uzun bir sürec degil arkadasim....hemen pes etmemeli insan....bak evladinda var bazi seylere gögüs germek sabir göstermek mecburiyetindeyiz....:delphin:

Ama yürümeyen bir gemiyide zorla yürütemezsin....baktin gördün tüm yaptiklarina ragmen ayni....degismeyi birak degismek icin caba bile harcamiyor hic cekinmeden cikar hayatindan......kaderimdir cekerim deme hicbirzaman.:kahve:

bende eşimi ikna edemiyorum boşanma konusunda ama o asla düşünmüyor..
çünkü temel sorunların kendinden kaynaklandığını farkında.
artık psikolojim bozuldu, bu hafta içinde psikoloğa gitmeyi düşünüyorum kesin çünkü kendime, çevreme en önemlisi sağlıksız davranışlarımla çocuğumun psikolojisine zarar vermekten korkuyorum.

ne yazıkki çocuk olunca sadece kendi adına karar almakla bitmiyor iş.
onun geleceğini riske atmak ve Allah katında o çocuğun vebaline girmek çok ağır bir yük.
ama dayanmakta çok zor.. fikirlerine, öz değerlerine saygı duymadığını düşünmek..
hele hele güven duyamamak insana çok acı veriyor..
[/:1no2:B]

canım seni cok iyi anlıyorum ben 20 senelik evliyim bazan keşke en baştan bu işi bitirseydim diyorum.evet herşey hep senden beklenir . yaparsın yaparsın azıcık birşey istersin.istediginise azıcık sevgi ve ilgi ... bırak isteme daha sonra kat kat cıkarırlar.ama şunu bir kenara yaz 7sinde ne ise insan 70 o olur böyle bir hayata böyle insanlara kendini feda etmemek gerek diye düşünüyorum ama bu sadece benim düşüncem. hayat senin kararlarda senin... allah yardımcın olsun gidecek yerin varsa maddi imkanın varsa bence kararını cabuk ver hayat güzel yaşamak güzel ama insanca hakkettigin gibi......

canım seni cok iyi anlıyorum ben 20 senelik evliyim bazan keşke en baştan bu işi bitirseydim diyorum.evet herşey hep senden beklenir . yaparsın yaparsın azıcık birşey istersin.istediginise azıcık sevgi ve ilgi ... bırak isteme daha sonra kat kat cıkarırlar.ama şunu bir kenara yaz 7sinde ne ise insan 70 o olur böyle bir hayata böyle insanlara kendini feda etmemek gerek diye düşünüyorum ama bu sadece benim düşüncem. hayat senin kararlarda senin... allah yardımcın olsun gidecek yerin varsa maddi imkanın varsa bence kararını cabuk ver hayat güzel yaşamak güzel ama insanca hakkettigin gibi......

aslında kararımda bitirmek daha ağır basıyor ancak düzenli bir işim yok henüz 2 aydır asgari ücrete işe başladım, o da yarısını kreşe veriyorum. çocuğum hasta oldu. yüreğim elvermiyorum onada. ayrıldıktan sonra baba evime dönmek zorundayım. babamda baskıcının, tutucunun teki. birazda babamın tutumları iteledi beni evliliğe. şimdi bundan kurtulacağım tekrar babamın hakimiyeti altına gireceğim. boşanmama konusunda tek tereddütüm bu aslında.

reailst-woman canım zaten senin durumunu bildikleri icin cok rahat davranıyorlar .20 sene sonra bunu bana eşim itiraf etti. eger maddi bagımsızlıgın olsaydı .uzun sürmezdi .ben bile bazan kendimi cekemiyorum dedi.seviyorum ama bazen buda yetmiyor ve sonunda bitiyor.cok güzel şeyler söylemek isterdim ama bunlar gercek 40yaşına gelene kadar cok şeyler denedim nafile evlilik bitmedi ben bittim ne yapayım gecligim hayallerim gitti neyse icini fazla karartmayım hakkında hayırlısı neyse o olsun istersen msn dede dertleşir konuşuruz icine atma hasta olursun a.e. ol

reailst-woman canım zaten senin durumunu bildikleri icin cok rahat davranıyorlar .20 sene sonra bunu bana eşim itiraf etti. eger maddi bagımsızlıgın olsaydı .uzun sürmezdi .ben bile bazan kendimi cekemiyorum dedi.seviyorum ama bazen buda yetmiyor ve sonunda bitiyor.cok güzel şeyler söylemek isterdim ama bunlar gercek 40yaşına gelene kadar cok şeyler denedim nafile evlilik bitmedi ben bittim ne yapayım gecligim hayallerim gitti neyse icini fazla karartmayım hakkında hayırlısı neyse o olsun istersen msn dede dertleşir konuşuruz icine atma hasta olursun a.e. ol

ablacığım zaten hasta oldum, psikiyatriye görüneceğim bugün - yarın.. sende istrsen msn den görüşebiliriz.

canım bende aynı sorunla karşılaştım . nasıl olack bilemedim ama gülüm nete gir orda görüşelim adreslerimizi alalım nikimkalbim -firarda sende bi nik al bana yaz chat sohbet muhabbete

Mutlaka herkes ilk dönemlderde zorluklar yaşamışlardır,Bizimde yaşadığımız gibi biz genelde haftada 1-2 kez sorun yaşıyoruz benim eşim 10 aylık evliyiz hiç biz zaman sorunu kendinde aramayan bir yapıya sahip buda çok aşırı zor durumlar yaratıyor ben de bir yere kadar dayanabiliyorum.Size anlatacağım konuya yorumlarınız bekliyorum acaba ben mi çok hassasım ?

10 aydır ful çalışıyorum sabah 9 akşam 8 ama yoğun bir şekilde ve eşimizn izni yok ailem yani ( anne -baba) tatile çıktılar bende 3-4 gün onlarla kafa dağıtmak adına eşimden izin istedim kesinlikle onay vermedi evli bi kadın eşinden harici bir yere gidemez dedi sonrasında 3 gün üst üste git dedi fakat yanlarından ayrılmamak üzere iyide ne kadar uygun otelde aynı odada sabahtan akşama kadar ben onların yanında ? Bne gitmekten vazgeçtim baktım ki olmayacak problem çıkacak.. Belli bi zaman geçti bu on ay içinde ailemde sağlık açısından çok zor durumlar geçirdi ben eşimi pek ynımda göremedim tek gittim tek geldim aileme akşamları eve tek döndüm bu arada başka kardeşimde yok ben tek desteğim her iki ailede ama sadece manevi açıdan.. Bende dedim ki ben senin memleketine gitmeyeceğim bu sene aileni görmekte serbstsin dedim ama çok yara aldım ve aileside her bir konuda uzak şehirde olamalrına ragmen tlf la yönetmeye çalıştılar ben takmadım eşimde zaman zaman seziyordum o tarafa eğilim, veyahut o tarafın sözünü dinleme gibi Neyse bu arada bnm ikini evliliğim 3 ay bir evlilik geçirdim daha önce bebek falan yok sonra 6 sene geçti bu eşimle evlendim ara ara tantana ederken sen dulsun ondan taklımadı sen dulsun o yüzden öle davranıyorlar vs vs ya bnm şu anki eşimde daha önce bi kız kaçırmış olamamış evlenemişler yani eskiyi neden sürekli vuruyorsun buda beni zedeledimi , yine tantana bu sefer konu başka incik kıncık durumları çalışırken buna haber verecekmişim burası işyerim çok geniş potansiyele sahip her an her yerde olabiliyorum işim geregi veyahut üst kata alt kata arkadaşın yanına geçebiliyorum bunları rapor istiyor benden bunlarda bana saçma geliyor tlf da haber vererek gidip gelmek ,neyse bizim izin sorunu olan eşim izine çıkıyor ve memleketine gitmeye karar alıyor ve bunu bana söylemek yerine babama söylüyor ve gecesi çıkıp gidiyor indiği sabah sadece ben indim diye beni aradı ses seda yok sonra 4 gün sonra geldi ben seni özledim iyide insan merak etmezmi nerde kaldı ne yedi ne içti hastamı sökelmi çok içime koydu haksız olan ben miyim sizce ??

Pek tşk den anlamayan yapıları olsa gerek.. Yni oğlum eşinden hiç ses yok hastamı oldu sökelmi insan merak eder veya teşvik eder araması için ama aileden çok sorun benimkinde

Back
X