Kızlar baktım herkes açmış derdini ben de ablalarımdan birkonuda tavsye almak istdim içime çok dert oldu artıkk tutamaycagm daha fazla kimden yardım istesem bilemiyorum .. hep imkansızlar bulur ya insanı işte beni de buldu belki de imkansız değildir ama kafamda büyüo forumdada gördüm birkaç konuda eşlerinizle aranızda kaç yaş var diye konular ve ben staj yaptığım yerdeki bir adama aşık oldum (sanırım) ama aramızda belirgin bir yaş farkı var ve çevremden tepki almaktan çok korkuyorum ama yanında bu kadar eğlendiğim, mutlu hissettiğim birisi olmamıştı hiç daha önce ve onu görmek için sabırsızlanıyorum etrafımdayken kalbim küt küt atıo
çok iyi anlaşıyoruz ve kendi yaşımdakiler gibi saçma saçma hareketler yapmıyor ilgilendiğini hissettiriyor bundan da çok etkileniyorum ve açık bir şekilde o da benmle ilgilenio ama ben yaş farkından dolayı çok çekiniorum sizin eşlerinizle aranızda kaç yaş var ya da sevgililerinizle mi dieyim? ben 19uma tam geçen hafta bastım daha ama adam 29-30 yaşında :44: hatta doğum günümü çok güzel bir şekilde kutladı beraber kutlamayı teklif etmişti ama şaka yollu geçiştirdim çünkü korkuyorum. o yaştaki bir adam benden ne isteyebilir çevrenin verceği tepkiler haklı mıdır sizce? bu durum beni korkutuyo yada sizin başınıza geldi mi böyle olaylar arasında büyük yaşlar olan sevgililer, eşler kız adamın parasını yiyor ya da adam kızı kulanıyor dediler mi hiç
yanında çok mutluyum tek korkum çevre ve benden ne istiyor korkusu, nasıl anlayabilirim hareketleri nasıl olmalı off yardımcı olur musunuz bana lütfen :44:

yanında çok mutluyum tek korkum çevre ve benden ne istiyor korkusu, nasıl anlayabilirim hareketleri nasıl olmalı off yardımcı olur musunuz bana lütfen :44:
Son düzenleme: