hürrem bir pelin karahan ikio insanları seviyoruz diye her yanlışlarını kabullenmeye başladık artık.zinayı bile gözümüzde hoş ettiler helal olsun onlara
Canım ama bu zina değil ki zina dediğimiz şey evli insanların eşlerini aldatıp ilişki yaşamasıdır adam evli değil kadın boşanmış birliktelik yaşamışlar olabilir çıkıyorlar zaten bekar da olup birlikte olabilirdi dul olmasa da. Onun tercihi evlenmek zorunda değil illa kaldı ki zaten mahkemeye başvurup evlenememe süresinin kaldırılmasını istemiş hamile olmasa o kadar günü beklemek zorundaydı ama şimdi engeller kalktı evlenecekler babasız büyümeyecek.
Saçmamısın sen hadi anladık hiç dini bilgin yok bari araştır ,evlilik dışı yani nikah sız yapılan herşey haramdır ilişki de zinaya girer o ilişkiden doğan çocukta veledi zina zina çocuğu olur peygamberimiz niye evlenin diye emrediyor zinadan uzak olun diye. .
Maşallah ne güzel cevap vermişsin öyle. Dövseydin
Bize ne... Kime ne....
Saçmamısın sen hadi anladık hiç dini bilgin yok bari araştır ,evlilik dışı yani nikah sız yapılan herşey haramdır ilişki de zinaya girer o ilişkiden doğan çocukta veledi zina zina çocuğu olur peygamberimiz niye evlenin diye emrediyor zinadan uzak olun diye. .
amacım polemik değil fakat bu zina değildir demekte o kadar hafif bi konu değil, bilmeyen bilmediği üzere konuşmasın ozamn biri görür der, aa demekki evlilere zina oluyor , bekarım ucu bana dokunmaz nasılsa dese bile vebale girer biraz sert üslup kullandım Özür dilerim ama böyle şeylerde sakin olamıyorum. ..
İnsanlara hareket etmeden, aşağılamadan bir konuya neden yorum yapılamıyor.
Belki bilmiyor, belki çok cahil fikrini söylemiş olmak hakaret edilmesi yada aşağılanması anlamına mı geliyor.
Saçmamısın sen ne demek çok merak ettim. Acaba ne yapmak lazım saçma olmak için.
Dini bilgileri kuvvetli insanlarında hoşgörülü ve anlayışlı davranmaya ne kadar özen gösterdikleri ortada
Bırak canım Allah aşkına işlerine gelen dini kuralları iyi bilirler sırf burada laf demek için. Ama o zaman kuranda 4 kadın alabileceği de yazıyor erkeklerin ki bunu erkekler kendi tarafına çekmiştir olayın aslı öyle değil de o zaman eşi gitsin 3 kadın daha alsın dinimizde var diye ses çıkarmasın. Merak ediyorum bunu diyenler bakir koca mı alacaklar kendilerine bulurlarsa tabii. Hep kadın dikkat etmek zorunda kadın korumak zorunda nedir bu yahu zaten kadın boşanmış bekar olsa ne farkeder günahsa onun boynuna. Sevmiş ya sevmiş birlikte olmuş hamile kalmış belki evlenebilmek için hamile kaldı o insandan çocuğu olsun istedi adamın adı sanı belli evlenecekler nüfusuna alacak ne demek bir de zina çocuğu olur diyor ne belli dini nikah yapmadıkları yanlarında mıydık.
İnsanın içi alıyorsa evlenirde yaşarda eskiden erkekler kullanır atardı şimdi kızlar erkekler ile gönül eğlendirir oldu.
Herkes kendi inancı yapısı gereği yada ailesinden çevresinden gördüğü gibi.
Akıl var sonuçda bana yanlış gelen sana doğru gelebilir.
Konulardan çok insanların yorumları üzerine yorum yazılması ve küçümseyici bilmiş tavırlar sergilenmesinden hiç hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?