Pelus kopek...

nio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.523
1.611
198
boyle yuvarlak kocaman kafasi var cok sevimli pelus anne bebek minderiymis.
bayagi da pahali bisey.
alsam kullanilir mi ki?
kullanisli degilse bosa para ama cok tatliydi
SOZ KONUSU MİNDER ;

http://www............../Bebek-Emzirme-Yastigi/Sevi-Bebe-S9564-Cok-Fonksiyonlu-Anne-Ve-Bebek-Minderi-Inek.aspx

Son düzenleme:
Masallah nio hergun en az iki konu aciyosun erinmeden
Bi dertte bende var ama valla eriniyorum konu acmaya :sly:
Mindere gelince goremedim resmini ama begendiysen al.
Kullanirsin

Kullanirsin

parayla degil cnm korkma sende ac...
isteyen cevap verir konuna isteyen vermez endise etme....
gunumun buyuk cogunlugu evde geciyor sikiliyorum kk da takiliyorum bol bol...
millete mi satasayim ne yapayim iyi niyetle konu aciyorum bende

Kullanirsin

Allah baska dert vermesin. Eli bosluk zor. Napcan ikide bir konu acmayip...

İster açar ister açmaz..
Hamile biri sonuçta en ufak şeyide kafassına gayette takar.
Siz buraya fikir beyan etmeye mi yoksa eleştiri yapmaya mı geldiniz ?
Derdiniz eleştiriyse söyleyinde bilelim..

parayla degil cnm korkma sende ac...
isteyen cevap verir konuna isteyen vermez endise etme....
gunumun buyuk cogunlugu evde geciyor sikiliyorum kk da takiliyorum bol bol...
millete mi satasayim ne yapayim iyi niyetle konu aciyorum bende

Sen boşver böylelerine de cevap yazma.
O yastıklar çok tatlı duruyor maddiyatın iyiyse al ama zorlıcaksa hiç alama bence

Son düzenleme:
valla çocuk söz konusu olunca aslında bi çok şeyi heveslendiğimiz için alıyoruz ama bu minderi bende aldım hemde ne işe yarıyo bilmeden beğendim baya şimdi kızım üstünde zıplıyor işe yaradı yani alıyo üstüne oturuyor çekiyo az ileri oraya oturuyor öle sürüklüyor çok gelmezse parası al bence beğendin madem

100 tl civari cnm fiyati kullanilir sanki mama filan yerken rahat oturur mama sandelyesine en az 4-5 aylikken kullaniyorlarmis

cooook begendim valla aksesuar gibi bile kullanilabilir :)
esimden gizli alsam bari sizde cesaret verdiniz bebek dogunca bak ne guzel kullanisli diye yuttururum.:))))

100 tl civari cnm fiyati kullanilir sanki mama filan yerken rahat oturur mama sandelyesine en az 4-5 aylikken kullaniyorlarmis

Maddiyatını bilemem ama çok tatlı durdukları kesin.
Aslında kullanan anneler yazsa daha iyi olur ama konu rağbet görmüyo
Afilli konu bulup en altına bunu yazıcaktın aslında..
ihtıras, aldatma, doğrama, bıçaklama, kan gövdeyi götürsün falan en sonundada bunu yazsaydın

ohoo iste yeterki arabada seyahatte otururken sürünürken gider kafasını koyar yürüyünce üstüne oturur bu arada alah kolay bi avazda derlerya öle bi doğum nasip etsin sağlıklı neşeli bi bebek olsun inşalah az kalmış

Allah razi olsun guzel dileklerin icin.
Allah yavrunu sana bagislasin :)

ahahahaha sonunda aldatıldım bende sizdeniz gibi bi konu altına iyi gider kız ben kulandım kulanıyom birde solucan almışdım 120 tl ye üstelik solucanıda 60 aalmışdım eşim oha napacan demişti haklı adam normal 5 tl lik yastık da olurdu ama napacan işte heves analık bu işde aman benim kız 5 yastıkla yatıyo biri büyük reflüsü var malum ötekiler küçük büyük böle yumuşak oyuncaklar solucanı bacağının arasına alıyo ötekine uykuda dolanırken kafasını koyuyo uyanıncada nere giderse sürüklüyor

Kızınızı 5 yastık arasından nasıl bulabiliyosunuz

evet gorunce magazanin vitrinine yapistim iceride kim bilir ne cesitleri vardir :)))
bu benim kaderim konularim hic ragbet gormez ne yazik ki en fazla bi kac sayfa yorum gelir :)))))
gebelik bolumu hic aktif degil aslinda oraya acilmasi uygun ama

Kızınızı 5 yastık arasından nasıl bulabiliyosunuz

kız koca bi park yatağı var 3 tane minik bebek yastığı var bir büyük bizim yastıklardan var birde solucanı var kendide minyon zaten kısa kolay oluyo içlerinden bi bu zıplıyor hepsini uyanınca oynarken dışarı atıyo

evet gorunce magazanin vitrinine yapistim iceride kim bilir ne cesitleri vardir :)))
bu benim kaderim konularim hic ragbet gormez ne yazik ki en fazla bi kac sayfa yorum gelir :)))))
gebelik bolumu hic aktif degil aslinda oraya acilmasi uygun ama

Rağbet gören konuların içeriği hiç iç açıcı olmuyor valla varsın rağbet görmesin konularınız siz bebişinizle mutlu mesut yaşayında

Çok tatlı oluyolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…