ay findikcigim esim magazanin vitrininden kazidi beni resmen :)))Çok güzelmiş bayıldım.
Bana da alsana
ben aslinda erkek gibi hissediyorum diye bi konu acarim da pelus yastiga nasil baglarim bilmem :)))))ahahahaha sonunda aldatıldım bende sizdeniz gibi bi konu altına iyi gider kız ben kulandım kulanıyom birde solucan almışdım 120 tl ye üstelik solucanıda 60 aalmışdım eşim oha napacan demişti haklı adam normal 5 tl lik yastık da olurdu ama napacan işte heves analık bu işdeaman benim kız 5 yastıkla yatıyo biri büyük reflüsü var malum ötekiler küçük büyük böle yumuşak oyuncaklar solucanı bacağının arasına alıyo ötekine uykuda dolanırken kafasını koyuyo uyanıncada nere giderse sürüklüyor
Rağbet gören konuların içeriği hiç iç açıcı olmuyor valla varsın rağbet görmesin konularınız siz bebişinizle mutlu mesut yaşayında
Çok tatlı oluyolar yaa
ay findikcigim esim magazanin vitrininden kazidi beni resmen :)))
biliyorlar dayanamayacagimizi acayip seyler yapmislar offf simdiki cocuklar cok sansli
ben aslinda erkek gibi hissediyorum diye bi konu acarim da pelus yastiga nasil baglarim bilmem :)))))
İnsallah; hepimiz mutlu olalim herkes mutlu olsun ben bunu isterim...
hemde nasıl ya bütün gün hoşafımı çıkarıyor bazen benim bir düşmanım tarafından tutulan bi ajanmı diye düşünüyorum ama farklı bambaşka bi aşkmış senin varmı çocuk evlimisin onuda bilmiyomya
İnşALLAHH
Yok ben 19 yaşındayım daha üniversite öğrencisiyim
erkek gibi hissediyorum pelüş yastıklardan çok hoşlanıyorum :)))))) herkesin bağlaması çokmu mikemmel sanki
Kizlar konumu kurtardiniz icin ve beni BOSU BOSUNA STRESE GİRMEKTEN KURTARDİGİNİZ İCİN. sonsuz tesekkur ederim :)))
Ahmet kim
niye konu açılınca yazılmazsa cezamı alınıyo sen niye strese giriyon ya ben nerden baksan 2 yıldır üyeyim hamileyken 400 ün üstünde doğum hikayesi okuyarak tam başladım önceden de ziyaretçiydim bi kere konu açtım oda sezeryanlamı ne ilgiliydi ortada sap gibi dolanıyom ölenerde ekşın ben orda nerde muhabbet kucakda ben orda
iki kisi demis ya hergun konu aciyorsun diye ona itafen soyledim neyse ki uzatmadilar...
kavgayi sevmiyorum sevenide anlamiyorum
okudum he onları bi an suç işledin sandıme sen açıyon onlarda yazıyo suça ortaklık bu
bd v ney ya bahtsız bedevi gibi bişimi
bd v ney ya bahtsız bedevi gibi bişimi
hee ben kk yi yeni öğrendim ya iyi saol bunuda bugünki bilgiler arasına kayda alıyım
İster açar ister açmaz..
Hamile biri sonuçta en ufak şeyide kafassına gayette takar.
Siz buraya fikir beyan etmeye mi yoksa eleştiri yapmaya mı geldiniz ?
Derdiniz eleştiriyse söyleyinde bilelim..
Sen boşver böylelerine de cevap yazma.
O yastıklar çok tatlı duruyor maddiyatın iyiyse al ama zorlıcaksa hiç alama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?