kızlar en sonunda lekeler bitti.8 gün devam etti normalde benim adetim 4-5 gün sürer. yarın doktora gitmeyi düşünüyordum ama sorun kalmadığına ve test negatif çıktığına göre gitmesem mi diyorum.
kızlar benim yumurtlama tarihim 18 iydi. doktorda aynısını hesapladı.endometrıum kalınlıgıda bu ay cok uygun gorunuyor.ve doktor bu ay sol yumurtalıgından yumurtlayacak gıbı gorunuyosun demıstı.gercektende aynı gün sol kasığımın agrısından duramadım.o günde ilişkiye girdik.ve tuhaftırki önceki aylar 2 veya 3 gun hafıfleyerek bıterdi.(yumurtlama sancısı) bu ay ertesi gün bıcak gibi kesildi.bu ay çok umutluyum kasıklarımda bıraz agrıda var.neyse benim sorum bu yerleşme kanaması kesin oluyor mu? birde yaklasık ne zaman oluyor? yani adet gecikmesi olmadan oluyormu? bir bilen cevaplarsa sevinirim..öptüm sizleri..:dance:
canım yerleşme kanaması kişiden kişiye değişiyor.bazıılarında olurken bazılarında hiç bir kanama olmuyo.en iyisi zaten kanamanın olmaması.adetinn gecikmesini bekle.geciktikten bi kaç gün sonra kan testi yaptır kesin sonucu alırsın
çok teşekkür ederim.bilgilerin için. inş. hamıleyımdır de kanamada olmaz. bu ay cok ıstıyorum yaaa.ve gercekten umudum da var ne bılıyım belkıde yoktur ama bosuna mı umıtlenıyorum acaba neyse beklemekten baska care yok.öptum cnm sağol
inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin.ama değilsende sıkma canını zamanı değilmiş o doğru zamanda gelecektir merak etme
inş. cnm hepimizin olur kısa zamanda.bu arada ben üniversiteyi antalyada okudum.cok sevdıgm bı sehır.benım yerıme de havasını cek soyle denız kenarında.öptm cnm
garip bişey.benim ilk hamileliğimde koyu renkli lekeler gelmişti tam adet günümde bende hasta oluyorum zannettim iki üç gün aynı lekeler geldi sonra feci bi sancı.meğer düşük yapıyomuşum.bu arada kendim evde test yaptığımda gebelik çıkmamıştı.kan testi yaptır bence yada doktora git.
canım sağol doktorumun beni aramasını bekliyorum yazcam sonucu merak etmeyin
inşallah arkadasim banada üşütmekten kaynaklanıyo gibi geliyo,ama bebek istiyoruz ya herşeyi ona yoruyoruz:))))
selam tum arkadaslar ben klube dun katildim ve bir problemim var adet gunumden bir gun once pembe ve bazen koyu sari lekelenmeler basladi bugun 5. gun hala devam ediyor dun aksamda biraz karnim agrimaya basladi 1 kizim var 2.5 yasinda suan icin hamile kalmayi beklemiyorum ama bu durum hamilelik belirtisi olabilir mi bu konuda bir bilgisi olan var mi yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?