bi kan testi yaptırsana canım..testin sonucuna göre bi doktora başvurursun.aradan 1 ay geçmiş sonuçta diğer adetinin üzerinden.
bi kan testi yaptırsana canım..testin sonucuna göre bi doktora başvurursun.aradan 1 ay geçmiş sonuçta diğer adetinin üzerinden.
8. gunde idrar testi yaptim canim cift cizgi cikti biraz silik cikti ama yine de cok sevindim hamileyim yaniinsallah allah her isteyene gostersin bu sevinci
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş..
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş..
Arkadaslar adetim 5 gün gecikti bundan 10 gün önce uzun sefaf ama icinde pembelik olan bi akintim geldi heralde adetlencem dedim adetlenmedim hala ve normalde gögüslerim acir hic bir aci ve belirti yok fakat yaklasik 5 gün önce hep kasiklarim agirdi dün 2 tane test yaptim ikiside negatif sizce hamile olabilirmiyim???
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve size bir sorum olacak benim adetime 8 gün kala pembe akıntı geldi ve 4 gün sürdü 4. gün çamur gibiydi acaba bu yerleşme kanaması olabilirmi yoksa bu kadar erken olmazmı çok merak ettim cevap yazarsanız sevinirim
Merhaba kızlar.size bir sorum olacak adetim1hafta önce oldu ve bitti bugün wcye gittiğimde peçeteye pembe akıntı geldi sizce nedir? nedendir?hamilelik olabilir mi??cevap verirseniz çok sevinirim lütfen...
Merhaba kızlar.size bir sorum olacak adetim1hafta önce oldu ve bitti bugün wcye gittiğimde peçeteye pembe akıntı geldi sizce nedir? nedendir?hamilelik olabilir mi??cevap verirseniz çok sevinirim lütfen...
Kesin yerlesme kanamasidir we oglandir kesin bende oyle oldu cunku genelde erkek spermler yerlesirken kanama oluyo die duydum bendede oldu we oglum oldu:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne olsu senin sonuç canım inşallah hamilesindirAdete yakın mı oldu arkadaşım seninde yoksa adet bitiminden 10 gün sonra filan mı?bende de pembemsi akıntı çok hafif geliyor bügün adet olmalıydım ikinci gün ilk defa böyle oldum ilk hamileliğimde hiç böyle olmamışdı belkide adet olacam hayırlısı bakalım pembemsilik geçiyor az beyaz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?