Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu ay yumurtlamadan 1 hafta sonra kan testi verdim 0.2ydi ,üzerinden 2 gün geçti pembe bir akıntı geldi acaba yeniden kan tahlili yaptırsam mı yoksa adet mi olmuşumdur sizce?daha da adetime 1 hafta var
bu ay yumurtlamadan 1 hafta sonra kan testi verdim 0.2ydi ,üzerinden 2 gün geçti pembe bir akıntı geldi acaba yeniden kan tahlili yaptırsam mı yoksa adet mi olmuşumdur sizce?daha da adetime 1 hafta var
yumurtlama gununu bılıyorsan net testle ya da kontrolle, adet olmazsın henuz. 12 16 gun arası ya luteal faz.hem kan tahlılı ıcın bıle bıraz zaman gecmesını beklemen lazım. en azından adetıne 2 gun falan kalsın.:)