Pembe akıntı

Mtlu44

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
30
7
6
32
Merhaba arkadaşlar iyi geceler diliyorum bişey yaşadım eğer yaşayan varsa yazabilir mi. Her ay düzenli adet olurum ve şaşmaz 4 gün sürer ve biter. Bu ay normal dolu dolu adet olmadım 3.cü gün komple bitti dikkatimi çekti çok. Eşimle korunmuyoruz zaten. 2 gün geçti üzerinden akşama doğru wc ye girdiğimde peçeteye pembe akıntı geldi az önce de kahverengi gibi bişeydi. Biraz karın ağrım kasık ağrım var hafif ve yorgun hissediyorum akşama kadar uyudum. Yarın kan vereceğim ama acaba hamilelik olabilir mi yaşayan var mı. Şüpheli tarih 31 mart korunmasız ilişkimiz oldu. 19 gün sonra da hasta oldum işte az geldi yoğun kırmızı değildi. Bilen varmı bu durumu

Merhaba arkadaşlar iyi geceler diliyorum bişey yaşadım eğer yaşayan varsa yazabilir mi. Her ay düzenli adet olurum ve şaşmaz 4 gün sürer ve biter. Bu ay normal dolu dolu adet olmadım 3.cü gün komple bitti dikkatimi çekti çok. Eşimle korunmuyoruz zaten. 2 gün geçti üzerinden akşama doğru wc ye girdiğimde peçeteye pembe akıntı geldi az önce de kahverengi gibi bişeydi. Biraz karın ağrım kasık ağrım var hafif ve yorgun hissediyorum akşama kadar uyudum. Yarın kan vereceğim ama acaba hamilelik olabilir mi yaşayan var mı. Şüpheli tarih 31 mart korunmasız ilişkimiz oldu. 19 gün sonra da hasta oldum işte az geldi yoğun kırmızı değildi. Bilen varmı bu durumu
Evde test yapsanız

Ya gün içinde yaptım sabahı bekleyemedim ama çıkmadı bişey varsa bile çok yeni anca kanda belli olur diye düşünüyorum. Bakalım yarın ne çıkcak merak ediyorum 🙄

Merhaba arkadaşlar.evliyim 6.ayım dolmak üzere.ilk adetim normal bir şekilde geçti.tiroid hastasıyım adetlerim hep düzensizdir.tiroid ilacımı düzgün almadigim için hormon düzensizliği oldu ve 40 gün hatta 2 ay sadece lekem geldi yumurtalıkların tembel çalışıyor dedi doktor düzenleyici verdi ilaç hamilelikten korumaz dedi ilacı bitirdikten 1 hafta sonra adet oldum normal adetim bazen 1 ay bazen 32 bazen de 35 günde gelirdi bekarken 50 gün 55 gün adet olmadığım olurdu ama evlendikten sonra daha da bozuldu adetim bugün 40.gunum hâlâ adet olmadım.5 gün hafif karın ağrım vardı bacaklarıma vuruyordu ve aşırı bel ağrım vardı adet olacam diye moralim çok bozuldu önce pembe leke geldi ama kuru akintiyla degil normalde adet baslangicinda akıntıyla beraber kırmızı kan gelirdi hafif ve diğer gün adet olurdum36.gun hicbisey yok 37.gün yine karnım ağrıyor hafif akıntıyla beraber pembe leke geldi yine kırmızı kan yok 38.gün akıntıyla beraber kahverengi çok açık ve çok az leke geldi bugün 40.gunum hafif karın ağrım var belim çok ağrıyor oturunca dogrulamiyorum uzaninca dâhi ağrısı var normalde bu kadar ağrımaz belim ve karnım inanılmaz şişmiş kendimi 5 aylık hamile gibi görüyorum bekarken 55 gün adet olmadığım gün olurdu ama asla bu kadar sismezdim 35 günden hesaplarsak 5 gün gecikti adetim bugün evde test yaptım negatif hamilelik olabilir mi kan testi yaptırsam erken mi sizce bı yanım hamilelik diyor ama bı yanım da adet olur muyum diye düşünmeden edemiyor.normalde leke gelince hemen ertesi gün adet olurdum.

Yaptınız mı tesy😊
Evet 1.4 çıkmıştı test fakat 1 haftadır karın şişliği ve ağrısı var. belim ve sırtım hafif ağrıyor, kasık ağrım da var hafif sanki adet olacakmışım gibi ama 12 gün var daha adete. Bugün sarımtırak kokusuz akıntım geldi. Acaba bişey mi var düşünmeden edemiyorum 🙄🙄🙄

Evet 1.4 çıkmıştı test fakat 1 haftadır karın şişliği ve ağrısı var. belim ve sırtım hafif ağrıyor, kasık ağrım da var hafif sanki adet olacakmışım gibi ama 12 gün var daha adete. Bugün sarımtırak kokusuz akıntım geldi. Acaba bişey mi var düşünmeden edemiyorum 🙄🙄🙄
Bir tanıdığım değer 1 ken yakalamıştı gebeliğini sizde öyle olabilirsiniz birkaç gün sonra yeniden verin 🌸

Yani olabilir ama olmayadabilir işte umutlanmamak lazım ama takipde de kalın😊

Back
X