Pembe akıntı

bodrum4801

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
35
8
1
22
Merhaba arkadaşlar
Adetime 2 gün kala yani dün akşam bi defa peçete ile silince pembe akıntı geldi ve geçti kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor test yapmaya korkuyorum ümitlenmek istemiyorum hep sonu hüsranla bitiyor adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır acaba?

Merhaba arkadaşlar
Adetime 2 gün kala yani dün akşam bi defa peçete ile silince pembe akıntı geldi ve geçti kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor test yapmaya korkuyorum ümitlenmek istemiyorum hep sonu hüsranla bitiyor adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır acaba?
Yerleşme kanaması olabilir de test yapmadan bilemez ki bunu kimse. Yerleşme kanaması da pembe veya kahverengi olabilir. Adetten 2-7 gün önce olabilir. Hafif kramplı olabilir. 1-2 gün sürebilir.

Kesinlikle sabredemiyor umarım gebeliktir ya 🥹
İnşallah birkaç gün bekleyip test yapmaktan başka çare yok. Şimdi erken test yapıp negatif görmek de var. Daha idrara yansımamış olabilir eğer bir şey varsa da. Ama açık pembe renk lekelenme bana yerleşme kanaması gibi geldi. Umarım öyledir 🙏🏻

İnşallah birkaç gün bekleyip test yapmaktan başka çare yok. Şimdi erken test yapıp negatif görmek de var. Daha idrara yansımamış olabilir eğer bir şey varsa da. Ama açık pembe renk lekelenme bana yerleşme kanaması gibi geldi. Umarım öyledir 🙏🏻
Ay umarım öyledir çok sağolun teşekkür ederim güzel yorumlarınız için❤️🥰

Evet açık pembe lekelenme geldi bi defa nugün de adet sancım vardı ama şuan yok çözemedim 🥺

Bende adetten 2 gün önce pembe yerleşme lekelenmesi yaşadım nokta nokta gelmişti inşallah sizinde öyledir

Back
X