Pembe akıntı :(

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Kızlar selam.. 6. haftama bugün girdim. Sarı akıntım hep vardı ama sabah kahverengi geldi. Tuvalet sonrası da peçeteye pembe lekeler geldiğini fark ettim. Bu durumu yaşayan var mı ?

ben 12. haftadayken bi iki gun kahve akinti geldi doktorum akintinin rengi onemli degil hamileleikde olur dedi ertesi hunden pembe 3 4 damla kan geldi hastaneye gittik bebek iyi dediler bi hafta istirahat verdi doktor ama bizde kan uyusmazligida oldugu icin uyusmazlik ignesi vuruldum eve dondum suan 20. haftadayiz insallah sendede onemli bisey yoktur

İnşallah.. progestan da kullanıyorum aslında ağrım da yok.. panik yapmalı mıyım bilemedim

Kızlar selam.. 6. haftama bugün girdim. Sarı akıntım hep vardı ama sabah kahverengi geldi. Tuvalet sonrası da peçeteye pembe lekeler geldiğini fark ettim. Bu durumu yaşayan var mı ?
Ah Can'ım ben aynısını yaşadım .. Korkma progestan verdi mi proluton falan ?

hamilelerin yuzde 80inde olurmus canim helede boyle ilk haftalarda dedigim gibi progestanda kullaniyormusun o cok etkili bi ilac bi sorun yoktur insallah sen honlunu ferah tut

Ben yaşadım. Hala da yaşıyorum. İnşallah senin ki şimdiliktir ve hemen geçer bi daha yaşamazsın. Moralini yüksek tut, dinlen, ayağa kalkma ilaçlarını kullan.

Ben yaşadım. Hala da yaşıyorum. İnşallah senin ki şimdiliktir ve hemen geçer bi daha yaşamazsın. Moralini yüksek tut, dinlen, ayağa kalkma ilaçlarını kullan.
İnşallah canım.. sana da çok geçmiş olsun

benımde 12. haftada oldu 1 kere pembe leke oldu sonra diğer gunler kahverengi devam etti doktorum baktı sorun yok dedı

İlaca gebeliği öğrenir öğrenmez başladım canım, iki düşük var çünkü geçmişte. Yerleşme diyenler de var bilmiyorum ki
Mutlaka doktora git cnm nolur nolmaz riske atma iğne vurdun doktorun kalp atışını duymusmuydun

Yok canım keseyi gordum sadece. Cmtsi gel dedi. Bana göre yerleşme dedi çünkü benim sat ile gebelik uyumlu değil zaten. Bir hafta geri

İlaca gebeliği öğrenir öğrenmez başladım canım, iki düşük var çünkü geçmişte. Yerleşme diyenler de var bilmiyorum ki
Ahh Can'ım benim Rabbim sana gerçekten kolaylık versin ... İnan çok iyi anlıyorum benim de 5 haftalıkken aynı senin gibi oldu bi kaç hafta devam etti .. Sonra içte kanama devam etti 3 ay .. Hep düşük tehlikesiyle yaşadım .. Çok şükür şimdiye kadar geldik ... İnşallah senin daha erken biter sıkıntı ..

Canım inş korkuyorum Umarım yerlesemedir umarım...

Canım inş korkuyorum Umarım yerlesemedir umarım...
canım korkma kalp atışını duyunca rahat ediceksin insallah ben bebegi 4+3 te ögrendim o gün bugün lekelenme var hatta bazen bitmek bilmeyen bel agrısıyla birlikte.doktor birsey olmaz dedi ama yinede endiseleniyorum.insallah hemen biter sıkıntıların

Amin canım.. ben de sadece keseyi gorunce endiselendim ama geriden geliyor dedi doktor. Allahım hepimize hayirlisini versin

Bebeğim dusuyor... üçüncü kez aynı şeyi yaşıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…