Pembe akıntı :(

Kızlar selam.. 6. haftama bugün girdim. Sarı akıntım hep vardı ama sabah kahverengi geldi. Tuvalet sonrası da peçeteye pembe lekeler geldiğini fark ettim. Bu durumu yaşayan var mı ?
Canım merhaba benimde 7. Haftamdı bu hafta ama 1 gece önce ilk defa pembe renkte hafif kanamam oldu ve dün doktora gittik bebeğin kalbi durmuştu kürtaja aldılar hemen bende progestan kullanıyordum tabi herkeste aynı olacak değil ama bi görün derim doktora her ihtimale karşı benim yaşadığını yaşamanı istemem Allah kimseye yaşatmasın da.

bende dusuk yasadim inan ne kadar zor oldugunu biliyorum ama lutfen kendini yipratma hatta dusurunce kizmis dediler suan erkek bebege hamile oldugum halde ara ara ruyalarimda kiz bebegi emzirirken goruyorum psikolojisi cok zor biliyorum ama allahim sonrakini berkelikle veriri insallah kalp atisi olmadan dusen bebeklerde genetik sorunu oluyo dogmamalari daha hayirli diyor butun kadin dogumcular allahim tez vakitte hayirlisini saglikli versin insallah kimselere aratmasin insallah

İnş canım.. bu uç oldu.. genetik araştırmaya gir dediler bilmiyorum kafam çok karışık, çok kötüyüm...

Kanama henüz başlamadı canım. Progestanı kestikten sonra biraz sürer dedi doktor. Şu an kahverengi akıntı devam..

Bebeğin iyi ve sende dimi? Bak canım kafanı rahat tutmalısın. Benim halam iki çocuğunu 9 ay kanayarak doğurdu. Bizler de yapabiliriz Allah'ın izniyle! Kanasan da rahat ol. Dua et gerisini Rabbime bırak olur mu?

Bebeğin iyi ve sende dimi? Bak canım kafanı rahat tutmalısın. Benim halam iki çocuğunu 9 ay kanayarak doğurdu. Bizler de yapabiliriz Allah'ın izniyle! Kanasan da rahat ol. Dua et gerisini Rabbime bırak olur mu?
Kanama yok ama dün hcg düşmüştü...

İnş canım.. bu uç oldu.. genetik araştırmaya gir dediler bilmiyorum kafam çok karışık, çok kötüyüm...

kan pihtilasmasi varsa o da dusuk yapiyo gelismeyi durduyomus bende de var gunluk clexan igne yapiuorum coraspirin iciyorum allah yardimcimiz olsun canim bunlarda sinav insallah allah bu sıkıntilarinin mukafatini versin

kan pihtilasmasi varsa o da dusuk yapiyo gelismeyi durduyomus bende de var gunluk clexan igne yapiuorum coraspirin iciyorum allah yardimcimiz olsun canim bunlarda sinav insallah allah bu sıkıntilarinin mukafatini versin
Genetik araştırma istediler zaten canım bu 3 oldu çünkü..

Genetik araştırma istediler zaten canım bu 3 oldu çünkü..
sonuç ne olursa olsun üzülme sen canım.tekrarlayan düşuklerin yüzde 95 i genetik faktörlü yüzde 5 i kan pıhtılaşması diyor doktorlar.sıkı takip gerekiyor demekki Allah buna ömür versin inşallah mucize olsun yarın dilerimki.ama olumsuz olursada bundan sonra doktor takibinde ol mutlaka ben bebegi ögrendigimden bu yana göbekten igne ve dunya kadar hormon kortizon ilacı kullanıyorum buna ragmen cok zor vakit geciyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah

Kızlar selam.. 6. haftama bugün girdim. Sarı akıntım hep vardı ama sabah kahverengi geldi. Tuvalet sonrası da peçeteye pembe lekeler geldiğini fark ettim. Bu durumu yaşayan var mı ?
Canım yardımına ihtiyacım var naptın duzeldin mi bende 6 haftalıgım su an nasılsın iyileştin mi sabah kahve rengi bi akıntım geldi bu aksamda pembe bi akı yı aynı senin yaşadıkların gibi bebeğin nasıl

canim sen oncelikle sakin ol benim bu kahverengili pembeli akıntılar tam 9 hafta o kadar igneye ilaca ragmen sürdü bebek 9 haftalık olup keseyi doldurunca bitti.tum doktorlar bu durumda neredeyse aynı ilaçları veriyorlar progestan hap pruluton igne 9.haftada bitecektir inşallah seninde.

Evet onları verdi canım inşaallhh rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin o iyi olsunda iğnede olurum herşey olurum keseyi bebeği gördü bu sabah vajina muayene yaptı çok şükür rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…