devamı burda çok teşekkür edrim bu aradaHakikaten pembenin her tonunu bu denli cesur kullanan görmemiştim.Ama tek kelimeyle muhteşem olmuş,evin geri kalanı nasıldır diye merak ediyor insan:)Güle güle otur eline emeğine sağlık..
ewt cnm evimin direk girişi bu şekilde devamı burda teşekkür ederim beğenmene bu aradaçok hoş ve şık olmuş.
oda ve antre birleşip salon mu oldu?
çok hoş olmuş,koltuk takımının markasını öğrenebilirmıyım?herkes evinde iddialı renkler kullenmaz ama benim evim kesinlikle PEMBE olmalııııııı
teşekkür ederm bu arada oturma odasındaki kilim değil sarayın halısıacıkcası hem renk hem tarz olarak hiç benlik degil eviniz bu yüzden dekorasyon olarak görüş belirtmek istemiyorum ama gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim ki evinize gelen herkes müthiş bir enerji alır ve içi açılır özenmişsiniz heryer tertemiz duruyor güle güle agız tadıyla oturun:)
oturma odanızdaki kilimi cok sevdim cicek desenininden halı kilim hariç pek hoslanmam ama yerde sevwrim karbag kilimleri var öyle onlara benzettim huzurla oturun :)
iderin hadriyan koltuk takımı cnmçok hoş olmuş,koltuk takımının markasını öğrenebilirmıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?