Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

ohhh iyi hadi hayirlisi cikmaz bisey insallah suzininkide cok iyi gidiyor cok sükür
birlikte baslarsiniz calismalarakaydirigubbakcemile3

sadece kendim içinde değil eşiminde birkaç aydır baş dönmeleri oluyo aniden kaç gündür 3 tane dr göründü vertigo diye bir rahatsızlık varmış şimdiilaç kullanmaya başladıı

ohhh iyi hadi hayirlisi cikmaz bisey insallah suzininkide cok iyi gidiyor cok sükür
birlikte baslarsiniz calismalarakaydirigubbakcemile3

inşalah canım hayırlısı olsun bakalım beraber başlarız artıkımmmopuyorumnanaktan

sadece kendim içinde değil eşiminde birkaç aydır baş dönmeleri oluyo aniden kaç gündür 3 tane dr göründü vertigo diye bir rahatsızlık varmış şimdiilaç kullanmaya başladıı

ay gecmis olsun canim ilk defa duydum böle bisi bi arastiralim google den.

ooooooooo burası baya kalabalıklaşmış gızlar geldimm geldimm

ay gecmis olsun canim ilk defa duydum böle bisi bi arastiralim google den.

araştırdım canım yaa orta kulakla ilgili bi sorunmuş sdr ilaçları kullan 20 gün sonra gel dedi bide bugün norolojiye göründü tomografi çekilecek yarın çünki sebepsiz baş ağrısıda oluyooo

okudum kiz ic kulak rahatsizligindan yada tansiyondan dolayi oluyormus vertigo bunu ögrenmem iyi oldu bilginize hanimlar.

geldi suzimiz candycim.
baktim bende coook gecmis olsun.

candyy canım geçmiş olsun öncelikle eşine allah şifa versin.
senin sonuçlarda umarım temiz çıkar cnm ya beraber başlarız artıkın çalışmalara.
bende dün gittim doktora 2 tane yumuşum iyiymiş 12 mm bide 13mm bakalım cumartesi yine gitcem

hoşgeldin kuzumm dükkanı niye boş bırakıyon gııı

ayyy öldüm valla gülmekten allah iyiliğini versin emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

okudum kiz ic kulak rahatsizligindan yada tansiyondan dolayi oluyormus vertigo bunu ögrenmem iyi oldu bilginize hanimlar.

evet canım kulakla ilgili tansiyonda problem yokk o iyiçıktı kansızlık falan onlarda iyi çıktı şimdi kbb vertigo dedi ama nöroloji tomoğrafi verdi bide onun sonuçlarına bakııcazz ayy kaç gündür hastanelerdeyiz yarında gidecezz hem eşime hemde benim içinn

kızlar bişi dicem ya benim de 1 haftadır başım acaip dönüyo
daha önce hiç olmamıştı ama neden acep
10 saniye filan sürüyoboshayallersmile

sağol canım yaa inşallah hadi bakalımm gözün aydın beraberr başlarız artık çalışmalara

şekerft gel cnm uzaktan bakma gel sohbetekaydirigubbakcemile3

kızlar bişi dicem ya benim de 1 haftadır başım acaip dönüyo
daha önce hiç olmamıştı ama neden acep
10 saniye filan sürüyoboshayallersmile

hamile kalacaksin ya bünyen hazirlik yapiyor bencekaydirigubbakcemile3

ayyy öldüm valla gülmekten allah iyiliğini versin emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…