dünden beri yokumçünkii dük akşam misafirim vardıı gece 12 de gittiler gece biraz baktım sonra yattım sabah yine dr gittik gebelik öncesi testlerimi yaptırdım sonuçlar yarın çıkacak yani yarında yokumm dr kist muaynesi falan yaptı herşey normal dedi test sonuçalrına göre bakıcaz iyiçıarsa yarında itibaren çalışmalara başlarımm
ohhh iyi hadi hayirlisi cikmaz bisey insallah suzininkide cok iyi gidiyor cok sükür
birlikte baslarsiniz calismalarakaydirigubbakcemile3
sadece kendim içinde değil eşiminde birkaç aydır baş dönmeleri oluyo aniden kaç gündür 3 tane dr göründü vertigo diye bir rahatsızlık varmış şimdiilaç kullanmaya başladıı
polyana nirde bu suziii
ay gecmis olsun canim ilk defa duydum böle bisi bi arastiralim google den.
burdayım elifcim geldim canımmmmolumunekankayizsmile
hoşgeldin kuzumm dükkanı niye boş bırakıyon gııı
okudum kiz ic kulak rahatsizligindan yada tansiyondan dolayi oluyormus vertigo bunu ögrenmem iyi oldu bilginize hanimlar.
candyy canım geçmiş olsun öncelikle eşine allah şifa versin.
senin sonuçlarda umarım temiz çıkar cnm ya beraber başlarız artıkın çalışmalara.
bende dün gittim doktora 2 tane yumuşum iyiymiş 12 mm bide 13mm bakalım cumartesi yine gitcem
kızlar bişi dicem ya benim de 1 haftadır başım acaip dönüyo
daha önce hiç olmamıştı ama neden acep
10 saniye filan sürüyoboshayallersmile
ayyy öldüm valla gülmekten allah iyiliğini versin emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sağol canım yaa inşallah hadi bakalımm gözün aydın beraberr başlarız artık çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?