- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
çook teşekkür ederim canım benim oyy kıyamam ya çok tatlı maşallahhh maşalahh allahım nazardan saklasın kuzucuğuu
aa ben göremiyorum çok merak ettim nasıl görecem
suzan bşka topiklere takılıyosun gülüm buraya hiç uğramıyosun
büşracım kızın çokk tatlı maşalah,nasıl gidiyor annelik bakalım
büşracım gözünaydın hayatım bütün sayfaları okudum kızna kavuşmuşsun herşey yolunda ve güzel gitmiş allah uzun ömürler versin ben bebişlew ugraşmaktan giremedim uzun zamandır inş bende senin gibi saglıklı bişekilde bebegimi kucagıma alabilirim kızını öp benim için çicegi burnunda anne
ben 19. haftamdayım büşra oglum olucakmış kısmetse ama zor bi dönem oluyo oglumla bazı sorunlar çıktı haftaya inş belli olucak dua edin banada bende bebegimi sagsalim kucagıma alayımcok tesekkür ederim canim benim.
amin insallah sende saglicakla alirsin bebegini kucagina.ay anne olmak cok güzel biseymis.
seninki ne kadarlik oldu simdi.
ben 19. haftamdayım büşra oglum olucakmış kısmetse ama zor bi dönem oluyo oglumla bazı sorunlar çıktı haftaya inş belli olucak dua edin banada bende bebegimi sagsalim kucagıma alayım
üçlü tarama testimde sorun çıktı büşra aminosentez yapmak istediler reddettim çünkü zaten bebek igne ve ilaçlarla zor duruyo tri 18 degerim yüksek çıktı bu sendromdada bebeklerin %95 anne karnında geri kalan 5 lik kısmıda dogduktan sonra bir dizi agır ameliyat geçiriyolarmış eger başarılı olunursa yaşarlarmış dok sende riske gşiriyosun tesbit edelim öleyse sonlandıralım dedi üçünçü doktora kadar gezdim herbiri aynı şeyi söylüyo bende kabul etmiyorum şimdi 20. haftamı bekliyolar ondada eger sendrom varsa tesbit edile biliyomuş ama ben kararımı verdim çıksada aldırmam bebegimin katili olamam ben oyüzden baya zor bi üç hafta geçirdim ama ben inanıyorum benim bebegim saglıklı inş ama tabi yıprandım biraz neolur dua edin bebegime bişey olmasın bende saglıklı bişekilde kucagıma alayım
üçlü tarama testimde sorun çıktı büşra aminosentez yapmak istediler reddettim çünkü zaten bebek igne ve ilaçlarla zor duruyo tri 18 degerim yüksek çıktı bu sendromdada bebeklerin %95 anne karnında geri kalan 5 lik kısmıda dogduktan sonra bir dizi agır ameliyat geçiriyolarmış eger başarılı olunursa yaşarlarmış dok sende riske gşiriyosun tesbit edelim öleyse sonlandıralım dedi üçünçü doktora kadar gezdim herbiri aynı şeyi söylüyo bende kabul etmiyorum şimdi 20. haftamı bekliyolar ondada eger sendrom varsa tesbit edile biliyomuş ama ben kararımı verdim çıksada aldırmam bebegimin katili olamam ben oyüzden baya zor bi üç hafta geçirdim ama ben inanıyorum benim bebegim saglıklı inş ama tabi yıprandım biraz neolur dua edin bebegime bişey olmasın bende saglıklı bişekilde kucagıma alayım
canım üzülme işallhh bebğini sağlıklı bir şekilde kucağın alırısın yüce rabim ne isteerse o olur ben olsam asla aldırmam neolursa olsun dualrım seninle
offff ya cok zor bi durum yaaa
insan nasil cikmaza giriyor demi.yipranmazmisin tabi yipranirsin.
insallah oglunu sag salim saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim ya.
senin icin cok dua edicem canim kendini daha fazla üzme olurmu
cok tesekkürler suzancim.
bebekle ugrasmaktan giremiyorum artik anca böyle göz gezdirip cikiyorum.
sen nasilsin kizimiz kac haftalik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?