ben başak 9+4 hamileyim bende.ilk hamilelik siz ne güzel 2.düşünüyorsunuz ben şimdiden korktum
hg canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl
şimdi ilk korkuların normalll
sonra biraz büyüsün 2 bebeişin sende istersinnnnnnnnn:1hug:
ben başak 9+4 hamileyim bende.ilk hamilelik siz ne güzel 2.düşünüyorsunuz ben şimdiden korktum[/QUO
başakcım memnun oldum canım bende eliff evet ikinciyi düşünüyoruzz korkcak hiçbirşey yok yaşadığın herşeyi zamnala unutuyosunn allahım sana hayırlı doğumlar nasip etsinn
bende memnun oldum doğumunuz zor muydu?korkmamak normal mi bilmiyorum
gazdır canım
2 alık bebek minicik daha göbeğin cıkaması zor
iç karnın dar olsa bile 5 ayın ortalrında cıkar
polimm canımm nerdesin gelmedin gıııııııııııııı
bilmiyorum ki eşim de şimdiden tehdit ediyor beni 2.ci deme sakın diye.başlarda midemden çok çektim ağladım hergün.ülser vardı bende hamile kalınca azıttı.sizin tecrübeniz var 2 haftadır göbeğim çok büyüdü erken değilmi daha?
selem kizlar oooh sohbet koyuymus ne güzel.
selamm ben geldimmmm
merhabalar nasılsınız arkadaşlar?iyi muhabbetler...
kızlar camasırları asıp geliyommmm hemennnnnn
bende memnun oldum doğumunuz zor muydu?korkmamak normal mi bilmiyorum
korkman çoknormal bi tanem ben 42 haftalıkken doğum yaptım normal diye bekleerken sezeryan oldu mecburen bilmem kolay geçti doğumum anlık bişey aslındaa manisada yaşıyosun değilmi bende manisada doğum yaptım celal bayardaa
canım bende 4 ay çektim omide bulantılarını yerlerde sürünüyodum resmen ama insan zamanla hesini unutuyoo ülerin varsa tabi daha çok artmıştır şikaytlerin ama inan hamileilk çok özel bi duygu canım göbeğinin büyümesi vucut yapınla alakalıdır benim 7 aylıkken karnın belli olmaya başlamıştı kimse inanmıyodu hamile olduğumaa belki ülserle alakalı bi durumdur dr danıştınmı başakcım
nasilsin kiz cok sevindim valla büyümüs senin yumuslar hadi bari calisin cook cook tutturun bebisikaydirigubbakcemile3
kiz suzicam sicaktan ölüyoz burda vallaha.ev isini bitirdim uzanayim demistim uyumus kalmisim biraz önce kalktim.
korkman çoknormal bi tanem ben 42 haftalıkken doğum yaptım normal diye bekleerken sezeryan oldu mecburen bilmem kolay geçti doğumum anlık bişey aslındaa manisada yaşıyosun değilmi bende manisada doğum yaptım celal bayardaa
ben manisa/alaşehirde yaşıyorum burda öğretmenim.tayin nereye biz oraya.aydınlıyım aslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?