Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

hg canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl

şimdi ilk korkuların normalll
sonra biraz büyüsün 2 bebeişin sende istersinnnnnnnnn:1hug:

bilmiyorum ki eşim de şimdiden tehdit ediyor beni 2.ci deme sakın diye.başlarda midemden çok çektim ağladım hergün.ülser vardı bende hamile kalınca azıttı.sizin tecrübeniz var 2 haftadır göbeğim çok büyüdü erken değilmi daha?

gazdır canım
2 alık bebek minicik daha göbeğin cıkaması zor
iç karnın dar olsa bile 5 ayın ortalrında cıkar

kimsenin dediğne bakma herkesin agrı eşiği farklıır gebeliğin son haftalarına dogru dogum sekline karar verilir
en saglıklısı neyse onu secer dr zaten sebin için

Son düzenleme:

canım bende 4 ay çektim omide bulantılarını yerlerde sürünüyodum resmen ama insan zamanla hesini unutuyoo ülerin varsa tabi daha çok artmıştır şikaytlerin ama inan hamileilk çok özel bi duygu canım göbeğinin büyümesi vucut yapınla alakalıdır benim 7 aylıkken karnın belli olmaya başlamıştı kimse inanmıyodu hamile olduğumaa belki ülserle alakalı bi durumdur dr danıştınmı başakcım

kiz suzicam sicaktan ölüyoz burda vallaha.ev isini bitirdim uzanayim demistim uyumus kalmisim biraz önce kalktim.

olabilir danışmadım.perşembe sorayım.vücut yapımla alakalımıdır bilmiyorum zayıfım.hamilelikten önce hiç göbeğim yoktu

nasilsin kiz cok sevindim valla büyümüs senin yumuslar hadi bari calisin cook cook tutturun bebisikaydirigubbakcemile3

iyiyim datlummm
şükür allaha büyümüşler bakalım çalışıyoruz
hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…