Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kiz nereye girdinki virüs bulasti.dikkat edin valla su pcler bikere bozuldumu artik hep devami geliyor.bugun girdim ciktim ne suzi vaar ne elif var.

kiz nereye girdinki virüs bulasti.dikkat edin valla su pcler bikere bozuldumu artik hep devami geliyor.bugun girdim ciktim ne suzi vaar ne elif var.

ayyyy canım ne bilim valla bulaşmış bir yerden işte bende anlamadım.

eeee sen nasılsın ne var ne yok gacıa.s.

iyim valla kocacim tras oluyorda kacamak yapayim dedimkaydirigubbakcemile3
sen napiyon baska

ayyy bugün resmen çıldırdım gıııı
pc olmayınca ne zormuş yaaa

yaa insan alisinca iste kaliyor böle

benimde bi ara sarj aletim bozulmustu sinir olmustum valla dikkat et sen aman

daha bu saatte yemek yiyecez ben gideyimde masayi hazirlayayim daha yeni hava karariyor burdakaydirigubbakcemile2

poli bak ne diyicem

aşkı memnu yu 2. defa veriyorlar tv de

en son sahnede,ağaçlar yemyeşilken o kuru yapraklar nereden geldi acaba çokk güldüm yaaa

seni cok öptüm yarin görüsürüz elife selamlar topik topik geziyo vallakaydirigubbakcemile3

poli bak ne diyicem

aşkı memnu yu 2. defa veriyorlar tv de

en son sahnede,ağaçlar yemyeşilken o kuru yapraklar nereden geldi acaba çokk güldüm yaaa
hic dikkat etmedim valla ciddenmikaydirigubbakcemile3ben bi netten bakayim

günaydın bacım napıyonn polii kız kim topik topik geziyoo allah iyiliğini versin çok güldüm heee napıyım herkes geziyo bende sizin baktığınız yerlere bakıyomm yirim sizi yirim benn

günaydın bacım napıyonn polii kız kim topik topik geziyoo allah iyiliğini versin çok güldüm heee napıyım herkes geziyo bende sizin baktığınız yerlere bakıyomm yirim sizi yirim benn

nollduu gızlar kim nireyi geziyomuş ben anlamadım yaaa

polimm canumm nasulsun bakeeemmm

elifim bi denem sen napiyon guzumm

öpüyom süzü gııızzlaarrr:dance::dance:

napıyım kızz evi topladım çamaşır astım kahvaltı yaptık geldimm evdeyim şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…