Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kıslarrr selam olsun herkese suzicimm nerelerdesin gıızz karşılaşamıyoruzz ben çalışıyorumm hayatımm o yüzden giremiyorum nete habererin olsun sende tatile gitmişin ohhh sefan olsun hayatımmmj tatil gibisi yok cnm ben tatilii bitirdimm iş temposuna başladımmm sen uzun tutmaya bak tatili zemuszemus

polimide göremedim
canım sen bu msj okurken ben çokk uzaklarda olucam.(sanki önceden yakındım-tatlicadiarzu-)
hakkını helal et sende,benden yana helal olsun.
öpüyorum senii kuzu

ayyy canim ne demek helel olsun tabi dikkat et oralarda kendine özletme kendini fazla.
canım sen bu msj okurken ben çokk uzaklarda olucam.(sanki önceden yakındım-tatlicadiarzu-)bu kismi okuyunca kendimden gectim gülmekten.kaydirigubbakcemile3

ayyy kıyamam ben ona canımm ya nasılda içtensiniz ikinizdeolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canim cok duygulandim valla sende cok ictensin.
söyle hepimiz birbirimize yakin olsaydik gidip gelseydik ne cok isterdim valla giiiboshayallersmile

polim kız bi kayboldun daha gelmiyonn napıon kızımız nasıl bakalımmm

günaydin canim.
dün evlilik yil dönümümüzdü onu kutladikopuyorumnanaktan

hic giremedim ondan kizimizda iyi teyzesi icerde oynayip duruyosositososito

Polım napıyon gezınıyon yıne bende temzılık yapıyorum ara ara gelıyorum ÖpÜyorum senıı

selam canlarımm
ben demedimmi size ben neti bulurum diye
sağolsun komşumuzdan kullanıyorum.
ayyyyy sevindirik oldum valla
sizleri çokk öpüyorum

slm kızlar nabersizin bende valiz hazırlıyom önce nakara sonra kütahyaya gideceğim ordan girerim nete öpüyorum sizleri cokkkkkkkkkkkkkk

anammmm tükanı kapattırıcanız valla nerdesiniz gıııııııııııııııııııııııı

slm kızlar nabersizin bende valiz hazırlıyom önce nakara sonra kütahyaya gideceğim ordan girerim nete öpüyorum sizleri cokkkkkkkkkkkkkk

canım sana iyi gezmeler ben tatili erken yaptım o yüzden şimdilik evimdeyim iyi gezmeler iiyi tatiller canım özletme kendini bende öptüm caımmopuyorumnanaktan

anammmm tükanı kapattırıcanız valla nerdesiniz gıııııııııııııııııııııııı

suzi naber kızz canım 3 gündür başım ağrıyo nete fazla takıllamıyorum havalar öyle güzelleştiki arda evde durmak istemiyo parka iniyoruz çok yoruluyorum ara ara bakıyorum amaaa kapanmazz topiğimiz gıııı merak etmee bocuğummopuyorumnanaktan

selammmm selaammmm
arkadaşlarım nasılsınız bakalım
umarım herşey yolundadır.ben çokk yorgunum annemin evini boya badana yapilıyo.
özledim sizleri
öpüyorummmm

canım sana iyi gezmeler ben tatili erken yaptım o yüzden şimdilik evimdeyim iyi gezmeler iiyi tatiller canım özletme kendini bende öptüm caımmopuyorumnanaktan

TESK EDERİM CANIM EŞİME İZİN OLMAYINCA BEN KAÇAYIM DEDİM ANNEMLERE
AZCIK BAALIM ORDAN GİRERİM NETE GÖRÜŞRÜZ ÖPÜYORUM HEPİNİZİolumunekankayizsmile

günaydin kizlaaar

oh valla kizlar hepiniz tatile gidiyonuz kiskandim sizi.

suzicim kendini cok yorma canim benim

elifcim bi senle ben kaliyoz basbasa.
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…