Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

büşracım canımm kızımıza 41 kere maşallah
çokk tatlı anası gibi

msallah evet cok cirkin giii neresi güzelboshayallersmile
simdi catlardim derken bebisi görmek icin catlardim gitmeden duramazdim yani hem sen kocisine söledinmi kiiiz ne tepki verdikaydirigubbakcemile2

hımmm anladımm canuuuumm
ya damarımı bulamıyolar beni çıldırtıyolar
sok çıkar gidince gitsemmi ki acaba
tamam sen bilirsin canımm nasıl istersen ama illaha kan testi yaptırmak gerekmiyo idrar testi yapptırr

ayy evet polim ben bunu atlamışımm çok şeker yaa sen bide doğunca görr allah nazardan saklasın canmm benimm

kız sabredemedim koçişe söyledimm
adam uçtu resmen dile benden ne dilersen dedi
lamba cini oldu zar

kızlar ben kaçtımm
yemek yiyicem okey öptümm sizi datlularrrrrrr

kiz elif benim tansiyonum cok düsüyor ya kendimden geciyom nerdeyse 5 e 3 oluyo 6ya 4 oluyo bir zarari varmidir acaba simdide hissediyom düstü yine basim cok agridi

slm kızlar
nasılsnız
ben daha adet olmadım dün olmam gerekdi bu saat oldu hala yok cok umutlanmak istemiyorum ama hiç geçikmezdi adetim benim
3gün geriye gelirdi hep 23 haziran 20 temmuzda olama gerekdi
bakalım cumaya kadar olmazisem cuma dr gideceğim

ay insallah olmazsin hadi hayirlisi insallah hamile kalmissindir zemuszemus

kiz elif benim tansiyonum cok düsüyor ya kendimden geciyom nerdeyse 5 e 3 oluyo 6ya 4 oluyo bir zarari varmidir acaba simdide hissediyom düstü yine basim cok agridi

canım bilmiyorum bi zaararı olurmu ama dr görün
tansiyonun düştümü bi tane çay şekeri at ağzına dengeyi sağlar dikkat et canımmm

ayyy canımm hadi senin güzel haberlerinide alırız inşalahh hamilesindirr bu arda facedeki örgü resimlerine baktım süperler yaaa bayıldımm bayıldımmm:)

canım bilmiyorum bi zaararı olurmu ama dr görün
tansiyonun düştümü bi tane çay şekeri at ağzına dengeyi sağlar dikkat et canımmm

evet bu defa gidisimde bi sorayim ben kactim canim cok öptüm yarin görüsürüzŞeniz

Inaşlahh kızlar cok umutlanmak istemiyorum bakalım
hayırlsı olsun hakkımızda
inşallah güzel haberleri veririm
sagol elifcim örüyorum işte elimden geldiğince

çok maharetlisin canım ya nasıl yapıyosun bunları benim annemde sen gibi model görsün hemen çıkarırı çok beceriklidir örgü işindee ama ben pek becerememm anama çekmemiş bu yönüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…