• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

sengözlerimebaksanabBen geldim yineee..Bugünde anneciğimle çıktık alışverişe ve bu rugan babetleri çok beğendim alamadaan duramadım Ama güzel değilmi kızlar yaaa kaydirigubbakcemile3

10wmobb.jpg

2nhhs1y.jpg

20jk7rl.jpg

Bunuda Tontişime Anneme aldım yerimseniben

2ylvej6.jpg

6hj53r.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
beğendinmi duygummm :)) annem pek beğenmedi ayakkabımı rugan dedi çatlar dedi aman çatlasın ben çatlamışım oda çatlasın dedim güldü tamam al deli kızım benim al dedi :)) ayakkabıcıyı bile güldürdükk siz hep gelin yaa dedi adam bize :))

Belinaycım rugan babetlerin çok güzel :asigim: Geze toza eskit iyi günlerde inş

canım benim sağolasın..yaa kızlar rugan kullanışlımıdırrr?? ben ilk aldım ve ilk kez giyicemdeee

Canım güle güle giyhihoyyyt
Bi benzerini bende aldım bugün giydim ayağım baloncuk toplamış çok acıyooo :çok üzgünüm:

ayy bebeğim ben allahtan dar almadım rahat olsun die giydim denedim mağzada gezdim çocukta bakıyoo :)) deniyorum geziyorum rahatmı vuruyomu dedim :)) normalde ben 37.5 muşum ama 38 aldım :))

beloşş cnmm rugan acaip rahat ve yumuşak oldugundann ayagını tam kavrıyo ..çok memnunum hatta en rahat babetim rugan olann:)ayrıca çok sevimli babetinn:)güle güle eskit cnm

beloşş cnmm rugan acaip rahat ve yumuşak oldugundann ayagını tam kavrıyo ..çok memnunum hatta en rahat babetim rugan olann:)ayrıca çok sevimli babetinn:)güle güle eskit cnm

Ayy canım yaa benim ayağımı vurdu ayrıca baktım baloncuk toplamış yaa:çok üzgünüm:

baby_dilay cnmm bi süre giyince yumuşarrr ayakkabın ,vuran yerlerine yarabandı yapıştır bi kaç kes öyle giyy sonra vurmas cnım ayagını..bide babeti tam ayagına göre değilde hafif büyük almak en iyisi..2 babetim tam ayagıma göre ama vurdugu için giyemiyom malesef:(

beloş güle güle giyinin ayakkabıyı giymeden önce ayağnıza ten çorabın üzerine krem sürün ozaman vurmuyor..

Back
X