• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

sağol roselincim,fotoya bakınca bana da fena gelmedimirmirmirmir
ayakkabılarım da baya parlak açık kahverengi üstünde de bocuk ve pullar var folklör ayakkabısı gibikaydirigubbakcemile3ama malesef tel iyi çekmiyo o yüzden tam anlaşılmıyo fotolar.

bu da aşkımın bana aldığı saat,deli oldum görünce( fotoyu netten ekledim artık benimkiler iyi çıkmıyor)
7632buyuksaat.jpg

bu da bugün aldığım güneş gözlüğüm
gzlk.jpg

dün aldıklarım kızlar hihoyyyt

bunlar dünki çantalarım kaydirigubbakcemile3

1fab0b.bmp

bu yeşil trençkotum 83 TL lik trençkotu 25 tl ye aldım... Y-London a bakabilirsiniz aynı marka (ICON sanırım) model var 83 tl ama ben 25 e aldım kaydirigubbakcemile2

21f9c7.bmp

bu hırkam yeni pontulum ve kocişin gömlesi..ayakkabı beyaz spor giycem..o evimde olduu için yeni akkabılarla çekildim -tatlicadiarzu-

4a6314.bmp

bu pantolonum çok severek aldım hihoyyyt

54e982.bmp

bu Hırkam :smiley-cool:

673fc9.bmp

buda ayakkabım :icecream:

77021e.bmp

87fb8e.bmp

bugün kartondan aldım hemde 39 tl ye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın!! daha bir sürü rengi vardı ben bunu beğendim

img8678.jpg

cicilerinize bayıldım kızlar ii günlerde kullanın...........:nazar:

my.php
[/URL][/IMG]

hep giyim takı toka ıvır zıvır olcak del ya:)))
kendime aldığım en güsel hediye bu kıslar ..
bayılıyorum netbookuma :)

fındık canım yenilerin çok güzel hepsi de güzel günlerde giykaydirigubbakcemile5canım ben çantanı sorucaktım nerden aldın süpperhihoyyyt

bu da aşkımın bana aldığı saat,deli oldum görünce( fotoyu netten ekledim artık benimkiler iyi çıkmıyor)
7632buyuksaat.jpg

bu da bugün aldığım güneş gözlüğüm
gzlk.jpg

Çok şık saatin canım...güle güle kullan.benimkide aşağıdaki.çok beğenerek aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
roselincim senin saatin de çok güzel,ben o modele de bakmıştım,swatch ın en popüler modellerinden biri.ben bikaç model beğenmiştim aşkım bunu seçmiş içlerinden.

Back
X