Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu da aşkımın bana aldığı saat,deli oldum görünce( fotoyu netten ekledim artık benimkiler iyi çıkmıyor)
![]()
bu da bugün aldığım güneş gözlüğüm
![]()
bu da aşkımın bana aldığı saat,deli oldum görünce( fotoyu netten ekledim artık benimkiler iyi çıkmıyor)
![]()
![]()
dün aldıklarım kızlar hihoyyyt
bunlar dünki çantalarım kaydirigubbakcemile3
![]()
bu yeşil trençkotum 83 TL lik trençkotu 25 tl ye aldım... Y-London a bakabilirsiniz aynı marka (ICON sanırım) model var 83 tl ama ben 25 e aldım kaydirigubbakcemile2
![]()
bu hırkam yeni pontulum ve kocişin gömlesi..ayakkabı beyaz spor giycem..o evimde olduu için yeni akkabılarla çekildim -tatlicadiarzu-
![]()
bu pantolonum çok severek aldım hihoyyyt
![]()
bu Hırkam :smiley-cool:
![]()
buda ayakkabım :icecream:
![]()
![]()
bugün kartondan aldım hemde 39 tl ye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın!! daha bir sürü rengi vardı ben bunu beğendim
![]()
![]()
saatine bayıldım güle güle kullan canım.kaç kuruş acaba bir araştırayım netten...
cicilerinize bayıldım kızlar ii günlerde kullanın...........![]()
canim tüm aldıklarina bayıldım harikalarrr güle güle giy canimm
fındık canım yenilerin çok güzel hepsi de güzel günlerde giykaydirigubbakcemile5canım ben çantanı sorucaktım nerden aldın süpperhihoyyyt
![]()
![]()
[/URL][/IMG]![]()
hep giyim takı toka ıvır zıvır olcak del ya:)))
kendime aldığım en güsel hediye bu kıslar ..
bayılıyorum netbookuma :)
![]()
![]()
![]()
Buda benim saatim...