• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

resim572.jpg
resim587.jpg

resim573.jpg
resim577.jpg
resim574.jpg

resim576.jpg
resim578.jpg

resim579.jpg
resim581.jpg

resim571.jpg
resim590.jpg

cicilerin çok şekerler cnm güle güle giy...

sakudsfk300g.jpg

Buda benim saatim...

Canım güle güle kullan...
ben bu saati Aşkımla dolaşırken görmüştüm bayılmıştım alalım diye tutturdu ama alsam o ödeyecekti birazda pahalı olduğu için aldırmamıştım...:utangac:şimdi görünce o gün geldi aklıma iyi günlerde kullan..:sm_cool:

Son düzenleme:
bunlarda bugün benim aldıklarım çok severek ve beğenerek aldım...gömlek ve gömlek tarzı hiç giymezdim ama bunları çok sevdim...:))umarım sizde beğenirsiniz...bazılarının 2 rengini birden aldım hatta;)

resim572.jpg
resim587.jpg

resim573.jpg
resim577.jpg
resim574.jpg

resim576.jpg
resim578.jpg

resim579.jpg
resim581.jpg

resim571.jpg
resim590.jpg

16806051_0.jpg

16667463_0.jpg

hepsi çok güzel güle güle giy canım

bunlarda bugün benim aldıklarım çok severek ve beğenerek aldım...gömlek ve gömlek tarzı hiç giymezdim ama bunları çok sevdim...:))umarım sizde beğenirsiniz...bazılarının 2 rengini birden aldım hatta;)

resim572.jpg
resim587.jpg

resim578.jpg

resim581.jpg

canım bunları nereden aldın bayıldım ya:1hug:güle güle kullan

Keşke kopyala yapıştır diyince istediğimiz şeyden elimize alıversek... Rouge'un gömleklerine bittim de ben

canım gömleklerıne bayıldım benım nişanlım manıssda yerını solermısın bı de ne kadar aldgın ı 3 begendım onları aldrcam

demet bebeğimm güle güle kullan :)))
bak ben ne aldımmm seninde vardı bundan aynısı mı tam hatrlamıyorum ama :))
2cpde78.jpg

aslınd beyaz converse almaya gittim..
ama yoktu numaram
alamadım bunu da cok beendmm aldm hihoyyyt

güle güle giy bitanema.s.bende polaristen aldım beyaz bi ayakkabı yarın eklerim :icecream:

deniz_25710 canım en altaki ikisini gg den aldım ..diğerlerini bulunduğum şehirdeki bir mağazadan ...

arkadaşlar beğenmenize çok sevindimm... hepinizi öpüyorum...
tüm arkadaşlarım aldıklarını güle güle kullasınlar ...

bende perşembe bu çantayı aldım gündelik kullanırım diye ama :uhm: sankim sonradan beğenmedimm

güzelmi sizce :sm_confused:

bende perşembe bu çantayı aldım gündelik kullanırım diye ama :uhm: sankim sonradan beğenmedimm

güzelmi sizce :sm_confused:

Güdelik kullanmak için cok hos.. spor kıyafetlele cok yakısır.. ayrıca jean ile uygun bir ayakkabı ve tshirle cok güzel olabilir.. ben sevdim...yerimseniben

bugün yine dayanamadım ...ve nette görüp ,aşık olduğum bu bluzu aldım, netten :)) umarım bunu da beğenirseniz....

1003544_I600_200053833855.jpg

demoty doldu topuk papuçlarına bayıldım güle güle kullan :hooray:

rouge gömleklerin süper canım bayıldım :hooray:

Back
X