• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

semyıl güle güle kullan çok güzeller mavi ,gri buluzun ve siyah sporunu çok beğendim...

semyıl babetlerin çok güzel güle güle kullan... şapkan ve gri tişortünde öyle:asigim:

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]bunlarda benim aldıklarım dönünce ekliycektim dayanamadım...

canım güle güle kullan.hepsinide çok beğendim.rica etsem fiyatlarını ve nerden aldığını tek tek yazabilirmisin?hepsinden de istiyorum:)

ayselcik beğenmene çok sevindim ayakkabımı antalyadan ölesine bi mağazadan aldım markalı deil 50 lira,çantam ve cüzdan da öle çantam 30lira,cüzdan 7,5 lira,beyaz body ve kemeri antalya pazarından 5 liraya aldım pantolon ve buluzu da lc den aldım buluz 20lira pantolonda 26,90 yanii ölee çok pahalı deiller kuzucum...

selamlar süslü kızlarrr hihoyyyt ilk kez bu topiğe cicilerimin resmini ekliyorum, yeni pabuçlarımı ve cüzdanımı :teytey: aldıklarımı beğenin hee, bu bir emirdirr :delphin: kaydirigubbakcemile3

ayselcik beğenmene çok sevindim ayakkabımı antalyadan ölesine bi mağazadan aldım markalı deil 50 lira,çantam ve cüzdan da öle çantam 30lira,cüzdan 7,5 lira,beyaz body ve kemeri antalya pazarından 5 liraya aldım pantolon ve buluzu da lc den aldım buluz 20lira pantolonda 26,90 yanii ölee çok pahalı deiller kuzucum...

cvp yazdığın için tşk ederim canım.hepsinide iyi günlerde eskit,çok çook beğendim.hemen lc gidicem o hırkadan almak için:)

semyıl babetlerine bayıldım:asigim:..iyi günlerde giy..elbisende çok hoş canım:nazar:
p1010057n.jpg

kıslar bugün de bunu aldım kırmızı büstiyeri aldığım satıcıdan ,umarım beğenirsiniz ;))

17200350_0.jpg

hic_kes
ayakkabılar muhteşeeemmmm
fiyatınıda yazarmısın nerden aldınn

hiç kes çok güzeller güle güle hayırlarla kullan inş.

1821k.jpg

papuçların çok hoş güle güle giy cnm =)

Canum bu polaris değil mi nette görmüştüm sarısını aam beyazı çok hoşmuş cidden:)Güle güle eskit

sehnsucht,aybike_zehra, PessiMisst cok teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun inş kaydirigubbakcemile5

psoriasis, saolasın canım , evet polaristen aldım ..

Hepinizin cicileri çok güzel kızlar güle güle giyin...a.s.

Rouge bir günde bişey alma bacım ya, batıracan sen adamı...sırnaşık şey
Bu arada yakışır arkadaşımaŞeniz

1821k.jpg

gerçekten çok hoşlar..güle güle giy canım:)
şimal haklısın valla;(

arkadaşlar özelden çok soran oldu kırmızı büstiyeri, gitti gidiyor sitesinden aldım ...isteyene satıcı adını verebilirim ...başka var mı ben bilemiyorum...

Back
X