Pembe Dolap

selam kızlar kaydirigubbakcemile2

geçen hafta aldıklarım

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

hepsine de bayıldım canm yerimseniben
gladyatör tarzı olanlarn pembesini gördüm okadar tatlıydı ki,aceleye gelmesin iyice her yeri geziyim snra alırım dedim :))

güle güle giyin canm
kolyende çok hoş

canım bu tunik üst büzgülü yeri göğüs kısmına geliyor ben bolero ve taytla giymeyi düşündüm alırken tabi daha giymek kısmet olmadı.
himm cok guzel olacagini tahmin ediyorum beline kemerde olabilir sanirima.s. tesekkur ettim beni aydinlattigin icin arkadasim

Bunuda BanaTontişim Yani anneciğim almışş.. hoşuna gitmiş ve üstümde görmek istemiş..

bu tokalı hali fiyonklu bir toka gibi bişeyi var ister böyle kullanılabilir

İster tokası çıkıp sade kullanılabilir

Merve canım hayırlı olsun bence o kurdeleyi alt sağ yada sol tarafa iliklesen daha hoş olur.güle güle giy canım

Son düzenleyen: Moderatör:
ışteee benim yeni cicilerim kaydirigubbakcemile2 kardeşim hadi yeter diye diye çekti resimleri ondan ütüye vakit olmadı.gömlek ve body ütüsüz kaldı yanimmm -tatlicadiarzu-

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Çanta 45 TL , Cüzdan 10 TL , Body 20 TL , Gömlek 20 TL idi sanırım

öncelikle Roselin aldıkların çok güzel güle güle giy hihoyyyt bende bugün 2 tane hırka aldım kaydirigubbakcemile5

,

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] bende bunları aldım.roselin güle güle kullan aldıklarını,demothy sende güle güle kullan hırkaların renkleri çok güzel...

roselin gülsu ve demoty güle güle kullanın ciiclerinizi kız gülsü sondaki siyah bluza bittim çok hoşmuş güle güle giyin
roselin seninde cüzdanın çok hoşşş

kizlarrrrrr cicilerinizi iyi günlerde kullanin
demetim hirkalarina bayildim
gülsüm yesil tunuigine bittim ya cok güzel
roselin seninde beyaz gömlegini calacam

RoseLincim aLdıkLarını güLe güLe kuLLan...
Seninde gömLeğini beğendim...
çokkk güzeL....

KızLar hepinizinki muhteşem gözüküo...
üstünüzde parçaLansın işaLLah....

pardon alıntı yapamadım hiç kes arkadasım ayakkabılarınız çok hoş iyi günlerde kullanın acacba nereden aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…