• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

Bayanlar gıttıgıdıyordan aldıgım gomlek elıme gectı bole bı kazıklanma yok adam resmen resım koymus japan tarzı gomlek dıye japnca resım koyup turklerın kroca o japon tarzı dıye gosterıdlerı gomlege benzetmeye calısıslar resmen ama resmen turklerın kro ozentılıgıne benzıyo gomlek ıgrenc bısey yaa yanı guzel olabılır belkı gıyınınce butunlesınce ama resmen verdıgım para cope gıttı pazardakı mallara benzıyo belkı pazarda gorsem gıdıpte almazdımm

keşke kargo geldiğinde açıp iade etseydin

Bayanlar gıttıgıdıyordan aldıgım gomlek elıme gectı bole bı kazıklanma yok adam resmen resım koymus japan tarzı gomlek dıye japnca resım koyup turklerın kroca o japon tarzı dıye gosterıdlerı gomlege benzetmeye calısıslar resmen ama resmen turklerın kro ozentılıgıne benzıyo gomlek ıgrenc bısey yaa yanı guzel olabılır belkı gıyınınce butunlesınce ama resmen verdıgım para cope gıttı pazardakı mallara benzıyo belkı pazarda gorsem gıdıpte almazdımm

Onay verdım ama yanlıslıkla dıyıp ıade etme sansım varmıı

bir önceki sayfada sana bu konuyla yorum yazmıstım..
okumadın sanırım..
iade sansın cok zor artık..

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]pantolonu dün almıştım bugün de bunları aldım yeni geldim hemen ekledim...

Gülsum çok güzel şeyler almışın yine çok hoşuam gitti hepsini güle güle giy canım inşallah

175650222.jpg
[/URL][/IMG]

İLK DEFA NETTEN BİRŞEY ALDIM KARGODAN YENİ GELDİ.yerimseniben

Bende kargo alışverişini ilk kez denedim ama ben bi süpürge aldım umarım çok memnun kalırım ... hayırlı olsun güle güle giy canım

ben çok alışveriş yapıyorum netten ..
bi sorun yaşamadım hiç

güvenlik seviyesi yüksek siteleri tercih edersen sorun olmaz..
yada kapıda ödeme ..
mutlaka iade garantisi olmalı..

Canım geçen sana rastladım ama grileşmiştin noldu?bidaha siteye gelmiceksin diye üzüldüm

Ayyyy çok tatlılar çiçek gibi rengarenk :) şu minik sarı şey ne onu anlamadım ama

ben intten hiç alışveriş yapmadım ama elime alıp dokunmadan kumaşına güvenmem birde nasıl durcak giyince hele ayakkabıyı giymeden olmaz bence herkesin ayak yapısı farklı...

of ya çok üzüldüm :çok üzgünüm: onayı da verdin artık çok zor iade ama satıcıyla irtibata geç ikiniz birden site yöneticilerine mesaj atın yada başka bir ürünü varsa onunladeğiştir :uhm:

gülsu canım aldıkların çok güzel güle güle giy

aboo belinay nelerde alirmissin ilk resimlerdekiler cok hos hihihi

teşekkür ederim meryemimmmm ilk resimdekiler aşkıma özell ee yavaş yavaş çeyizler başladıı :asigim:
ikincilerse yaz geldi artık bendede sahilde yürüyüşler başladı spor olmak lazım :lepi:

Back
X