Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar gıttıgıdıyordan aldıgım gomlek elıme gectı bole bı kazıklanma yok adam resmen resım koymus japan tarzı gomlek dıye japnca resım koyup turklerın kroca o japon tarzı dıye gosterıdlerı gomlege benzetmeye calısıslar resmen ama resmen turklerın kro ozentılıgıne benzıyo gomlek ıgrenc bısey yaa yanı guzel olabılır belkı gıyınınce butunlesınce ama resmen verdıgım para cope gıttı pazardakı mallara benzıyo belkı pazarda gorsem gıdıpte almazdımm
Bayanlar gıttıgıdıyordan aldıgım gomlek elıme gectı bole bı kazıklanma yok adam resmen resım koymus japan tarzı gomlek dıye japnca resım koyup turklerın kroca o japon tarzı dıye gosterıdlerı gomlege benzetmeye calısıslar resmen ama resmen turklerın kro ozentılıgıne benzıyo gomlek ıgrenc bısey yaa yanı guzel olabılır belkı gıyınınce butunlesınce ama resmen verdıgım para cope gıttı pazardakı mallara benzıyo belkı pazarda gorsem gıdıpte almazdımm
Onay verdım ama yanlıslıkla dıyıp ıade etme sansım varmıı
bir önceki sayfada sana bu konuyla yorum yazmıstım..
Okumadın sanırım..
Iade sansın cok zor artık..
[/URL][/IMG]![]()
İLK DEFA NETTEN BİRŞEY ALDIM KARGODAN YENİ GELDİ.yerimseniben
ben çok alışveriş yapıyorum netten ..
bi sorun yaşamadım hiç
güvenlik seviyesi yüksek siteleri tercih edersen sorun olmaz..
yada kapıda ödeme ..
mutlaka iade garantisi olmalı..
aboo belinay nelerde alirmissin ilk resimlerdekiler cok hos hihihi
yirim senin cicilerini pek güzeller şeker