Pembe Dolap

evet evet canımhihoyyyt
aslında ilk sıradaki maviyi de istiyordum ama numarası kalmamış bana göresenağlama

koca ayak olunca böyle oluyor:gitme:

aynen canım bende 39 kullanıyorum ve bende o mavılı grılı serıtlı ayakkabıyı ıstedım ama yokdu dıgerlerınede bakmadım bıle benım sıtem orası oradan alıyorum guzxel buldukca

20072009001r.jpg

yeni çantammmyerimseniben

güle güle tak canımm kaydirigubbakcemile4

aynen canım bende 39 kullanıyorum ve bende o mavılı grılı serıtlı ayakkabıyı ıstedım ama yokdu dıgerlerınede bakmadım bıle benım sıtem orası oradan alıyorum guzxel buldukca

aynen bende 39 almak zorundayım
ayaklar taraklı 38 alınca girmiyor:gitme:

dıptısımmm güle güle giy
cokta yakısır sana :asigim:

saol canım:kedi:
seksi seksi gezeyim tabi üstünde durabilirsem:roflol:

çok beğendim canım iyi günlerde eskit zemuszemus

saol prensesimkaydirigubbakcemile3

hpim2665b.jpg

Ayakkabılarım nsl? :) En yakın arkadaşım evleniyor,onun düğünü için aldım hihoyyyt

çok seviyorum böyle şıkır şıkır
ama metal alerjim var malesef alamıyorum:gitme:
çok beğendim güle güle giy canımopuyorumnanaktan

20072009001r.jpg

yeni çantammmyerimseniben

güle güle kullan rengi ve modeli çok güzel
ufak bir çanta sanırım dimi canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
]Yuhanna ayakkabılarına bayıldım tatlım ya güle güle giy...

güz_güzeli çantanı güle güle kullan canım, bu kış bu küçük çantalar çok moda olacakmış, sen önceden almışsın valla...

DıptısDıptıs o ayakkabıların üzerinde yüreyemezsin bacım, sen bana göndert onları...
Anam pekte sarı 100 mt öteden tanırım seni o ayakkabılarlakaydirigubbakcemile3

Bende bu elbisenin yeşili aldım kızlar, ama gelinin yanında çok kilolu çıkmışım ya...mafoldumben
Bi daha 45 kiloluk gelinin yanında foto çektirmek yok, gelinlik içinde bile olsa ben kilolu çıkıyom ya...

33.jpg

Bugün aldıklarım ayakkabılarımız topiğinede ekledim pembe dolabada ekleyim... Bunların yanı sıra siyah elbise ve bir badide aldım ama onları makinaya attım yıkamaya...

patı elbıselerıne bayıldım.. opuyorumnanaktan hatta ayılıp ayılıp tekrar bayıldım.. sırnaşık şey hele o mavılıye bıttım.. :kedi: gule gule gule gıy bacım.. a.s. :nazar:

hpim2665b.jpg

Ayakkabılarım nsl? :) En yakın arkadaşım evleniyor,onun düğünü için aldım hihoyyyt

:1shok: :1shok: annammmm.. supper bunlar.. opuyorumnanaktan yaa ben cok begendım.. ben de ıstıyorum nerden aldın kaca aldın .. hemen sole.. vereliniortak anlasabılırız.. yerimseniben

daphins ve superisi yenileriniz cok güzel güle güle giyinin
buda benim yeni hirkam, fakat önündeki yildizi cikartacagim

1002320a.jpg

Back
X