- 7 Temmuz 2008
- 1.531
- 104
- 163
kızlarr,ben de bunu dün çok beğenerek aldımm
![]()
Misa, elbisen cok güzel...böyle rahat, sikir sikir bir elbise almissin...üzerinde eskisin...güle güle giyin..! kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr,ben de bunu dün çok beğenerek aldımm
![]()
bunu yeni aldım.. giyince çok hoş duruyor özellikle beyaz pantolon ile:lepi:
gerçi fotoda rengi pek belli olmadı ama gül kurusu
![]()
selam kısslar bende bugün bikinimin üzerine, straptez elbise aldım.plajda kullanımı rahat oluyor:)))-tatlicadiarzu-
Eki Görüntüle 22322
Eki Görüntüle 22323
eşimin benim için aldığı doğum günü hediyesi olan saatim tam tarzım zemuszemuszemuszemus
umarım sizde beğenirsiniz...
![]()
edaykin yeşil elbisen çok güzel güle güle kullan aldıklarını ...
ay kızlarr uzun zamandır foto makinam yok neler aldım nelerrr hepsini ekleyemesem de az az ekliyim dedim gerçi hala foto makinam yok akrabalardan aldım öhöm öhömm akçaydan aldığım straplez (2.5 ytl) ve görümcemin aldığı bolero ayrıca ablamın aldığı çanta
ayrıca sevgülümün aldığı takıları da ekliyim kahve kolyeyi bikinemle takmam için aldı normalde takılcak bişi değil deniz kabuklu
halka bileklikleri alalı biraz olmuştu ama resmini ekleyememiştim o yüzden koydum paylaşmak için
bunlarda sevgülümün aldığı takılar
bide son olarak mp3 çalarıma aldığım kılıf :kedi::kedi:
zemuszemuszemuszemus
[/URL][/IMG] diğer aldıklarımı hep kullandım çantamı daha hiç kullanmadım...![]()