Pembe Dolap

kızlarr,ben de bunu dün çok beğenerek aldımm

spa3272.jpg

Misa, elbisen cok güzel...böyle rahat, sikir sikir bir elbise almissin...üzerinde eskisin...güle güle giyin..! kaydirigubbakcemile5

1076.jpg
kızlar bu kaprım gecen hafta aldım tam haftası oldu ama ekelyemmıstım ve gıyınmıstım kırısık dolapda sıkısmıs aralra kusura bakmayın ama kızlar okadar guzel duruyorkı ustumde lwc daldım 20 tl ye cok hos ustunede mavırenk bı pullu tsort aldım yıne aynı yerden onunla harıkaydı bı gun ustumde takım yaptım o sekılde resım eklıyecegım
1084.jpg
buda straples gomlek tarzı elbısem buda cokcıcı oluyo
1094.jpg
kot boleram cok tatlı yaaa buu

1103.jpg
bunlarda kozmetıklerım lancome allıgım harıkaa avondan gunlkuk rujum maxfaktr kalıcı rujum tam bı harıkaaa dyecek sos yok abarmıyım 12 saat duruyor rengı okdar saat dayanıyo sacede okadar saat sonunda matlasıyo rengı ama stıkle parklastrabılıyoruz rengını

misa, elbisenin kesimi çok şık, renlerine çok hoş, güle güle kullan canım:))
güz güzeli . güle güle kullan canım onun altına mavi kotta süper olur!!!...
nehir canım ayakkabıların çok gü<zelmiş. güle güle giyin:)

eşimin benim için aldığı doğum günü hediyesi olan saatim tam tarzım zemuszemuszemuszemus
umarım sizde beğenirsiniz...

DZ5025.jpg

ay kızlarr uzun zamandır foto makinam yok neler aldım nelerrr hepsini ekleyemesem de az az ekliyim dedim gerçi hala foto makinam yok akrabalardan aldım öhöm öhömm akçaydan aldığım straplez (2.5 ytl) ve görümcemin aldığı bolero ayrıca ablamın aldığı çanta

ayrıca sevgülümün aldığı takıları da ekliyim kahve kolyeyi bikinemle takmam için aldı normalde takılcak bişi değil deniz kabuklu

halka bileklikleri alalı biraz olmuştu ama resmini ekleyememiştim o yüzden koydum paylaşmak için
bunlarda sevgülümün aldığı takılar

bide son olarak mp3 çalarıma aldığım kılıf :kedi::kedi:

zemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:
ay kızlarr uzun zamandır foto makinam yok neler aldım nelerrr hepsini ekleyemesem de az az ekliyim dedim gerçi hala foto makinam yok akrabalardan aldım öhöm öhömm akçaydan aldığım straplez (2.5 ytl) ve görümcemin aldığı bolero ayrıca ablamın aldığı çanta

ayrıca sevgülümün aldığı takıları da ekliyim kahve kolyeyi bikinemle takmam için aldı normalde takılcak bişi değil deniz kabuklu

halka bileklikleri alalı biraz olmuştu ama resmini ekleyememiştim o yüzden koydum paylaşmak için
bunlarda sevgülümün aldığı takılar

bide son olarak mp3 çalarıma aldığım kılıf :kedi::kedi:

zemuszemuszemuszemus

canım güle güle kullan.badimi elbisemi anlayamadım straptez çok çok çanta ve boleroyla gülel kombinasyon olmuş.iri taşlı kolyenin bende siyahı var.bileziklerinde çok şirin yaaaaa:))):lepi:

anta002.jpg
[/URL][/IMG] diğer aldıklarımı hep kullandım çantamı daha hiç kullanmadım...

bu çantadan annemde de var hemde aynısı . görünce çok şaşırdım güle güle kullan hayatım :))opuyorumnanaktan

Back
X