Pembe Dolap

herkes ii gunlerde kullansın

asom fıstıgım benim aldıkların cok guzel ii gunlerde saglıkla kullan ...cizmelere bayıldımmm sanadakı kım bilir ne kadar yakısır cnm benim

meryemim senin ayakkabılarda cok sade ve hos

seksi şey seni kafamçokkarıştı
:))
patim gideriz o zaman en kısa zamandabaşka bişey almadım adi:kedi:
herkes ii gunlerde kullansın

asom fıstıgım benim aldıkların cok guzel ii gunlerde saglıkla kullan ...cizmelere bayıldımmm sanadakı kım bilir ne kadar yakısır cnm benim
amin bitanem çok teşekkürler..güzel dileklerin için çok saol livimŞeniz
asom çizmeleri bana vir laelaelaelaelae
veriyim corelim senden kıymetlimi:1hug:

ayakkabin ve elbisen cok hosmus gule gule giy stresde degil depresyondasin sanirim herseyi siyah almissinda:kedi:

Asoomm kız o çizmeleri giyde çek emi çook merak ettim duruşu nasıl.
He bide çok sexy duruyorr ha söylemeden geçemicem:kedi:
Enişteyle birlikteyken giy emi yoksa ne yapar seni sevgilin bilmem:)

asomm cizmelerine bittim cokkkkkkkkk sexu gule gule kullan nerden kaca aldın buraya bakem bulabilcem mi acep:sinifsinif:

Asoomm kız o çizmeleri giyde çek emi çook merak ettim duruşu nasıl.
He bide çok sexy duruyorr ha söylemeden geçemicem:kedi:
Enişteyle birlikteyken giy emi yoksa ne yapar seni sevgilin bilmem:)
:kedi:canım teşekkür ederim,hayatım zaten onunla bile olsam dışarda giydirmezki:)senin için çeker yollarım özelden düşüm:jeyyar:
asomm cizmelerine bittim cokkkkkkkkk sexu gule gule kullan nerden kaca aldın buraya bakem bulabilcem mi acep:sinifsinif:
panterim güzel gözlüm beşiktaştan aldım bunları 160tl ye aldımşutarafagittigüle güle giymek isterdim ama benim herif giydirmezki anam:ecrin_bebek:çok saol bitanemŞeniz

meryeemayakkabılarını beğendim ben de buna benzer bişey aldım topukluya alışana kadar dolgu olsun diye ama nasıl durur bilmiyorum sen ayağında çek de koy resim:teytey:

clochettecanım ben hırkanı beğendim koyu renk her zaman ayrıdıropuyorumnanaktan

yolla zarifem yollaaa :) ama bedenimde bulursan gari

bunlarda dün aldigim papuclarim cok begenerek aldim cünkü siyah lazimdi bride asiriya kacmayan topukla herseyin altina giyebilecegim birsey...

meryoşşş babetler de yakıyo hani.güle güle giykaydirigubbakcemile2

zevkli kızsın vesselam
çok beğendim patim güle güle tak işallah canım kankacımŞeniz
Şeniz teşekkür ederim canım kankam :kedi:

asom cizmelerine bayildim
patim cantan cok hos

güle güle kullanin

saol hulim yerimseniben o etegi üstünde görsek bi ara :jeyyar:
çok seksüü,güle glüe giyin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…