Pembe Dolap

bunlarda benim çok sevdiğimmm takılarımmmmm güzel mi???? :sm_cool:

papatyacım kelebeklerin çok tatlı. ben kelebek hastasıyım da sırnaşık şey bugün bauhausdan çekmeceli 1şey aldım takılarım için tam onları yerleştirecektim takılarını gördüm ben de koyayım dedim :dance:

bunlar benim kelebeklerim ve yusufçuklarım :roflol:

bunlar da diğerlerii

taşlı oldukları ve flaşla çekildikleri için bazıları parlamış bazıları daha mat durmuş vs :dilcikar: büyük versiyonlarını da koyayım :roflol:

elbısenın rengı burda soluk cıktı ama normalde daha canlı...

bende bugun bunları aldım..

bende ekleyim istedim bende bugün bunlari aldim tarih yanlis cikmis aldirmayin

kızlar ben ahşap kutu almıştım ya makyaj malzemelerim için :lepi: onun boyanması bitti, üstüne kelebeğimi de yapıştırdım. işte burdaa :icecream:

bu elbiseyi bayramdan önce aldım ama hiç giymedim
bunu da bugün aldım bide kot aldım onu da yarın ekleyim

bende bu çantaların birini anneşime aldım birini kendime
bu ayakkabıları da eşime aldımm

Huli81 takıların çok şık, bu aralar bende böyle siyah kolye arıyordum, model görmüş oldum.hihoyyyt
Pilar takıların ve takı kutun harika, şu takı kutusundan bende almak istiyorum.kaydirigubbakcemile2
güz_güzeli kot ceketine bayıldım, gerçekten çok şık duruyor.. hem kot hemde kumaş ile giyilebilir gibi geldi bana.CADIARZU
Ve gülsü, tipik bir alışveriş delisisin kızım, ne zaman buraya uğraşam hep yeni cicilerini görüyorum, özellikle elbisene bittim.:teytey:

Bende bunu yeni aldım kızlar...:icecream:

Biraz dizlerimin üzerinde ve rengi açık olduğu için altına ne giysem karar veremedim.
Uzun ve kısa siyah renkte çizmelerim var.
Siyah kemer, çanta ve kolye yada boyunluk şal ile kombine ederim diye düşündüm ama yine da karar veremedim.
Bana bu konuda fikir verecek arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Şeniz

kızlar bende bu elbiseyi bayram için aldım anca ekleyebildim :)

selenay elbisen çok güzelmiş benim yengemde de var o elbiseden kendisi bursadan almıştı kapalı kendisi içine siyah badı siyah kumaş pantolon ve siyah eşarpla kullanıyor ama çok begendim çok güzel:)

canım bende kapalıyım zaten :)
bende beyaz badi ve siyah kumaş pantolon ile kombine ettim yakıştığını söylediler ama bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…