Pembe Dolap

bende siyah çizme arıyorum heryerde
bunun aynısını bende denedim bir mağazada
sen nmerden ne kadara aldın cnm, merak ettimde :kedi:

bu arada güzel çizme güle güle kullan cnm

slm canim cok tesekkur ederim ben burdan aldim internetten kargo falan da dahil turk parasiyla 65 milyona canim opuyorumnanaktan

slm canim cok tesekkur ederim ben burdan aldim internetten kargo falan da dahil turk parasiyla 65 milyona canim opuyorumnanaktan

akannehirakannehirakannehir
valla bedavaya almışsın canım yaa
burda indirimli hali bile 130-150 civarı

sdc11606.jpg

bunlar da benim kotondan aldığım yeni cicilerim....

Buna bayıldımmm... canım güle güle giy.

bende bunları aldım dün kızlar zemuszemus
Çok güzel tam benim tarzım şeyler valla kızlar süpersiniz...

slm canlar ben de bunu aldim ama iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum daha elime ulasmadi bi de ayagimda fotografini ceker koayarim insallah kahverengi cizmem vardi siyaha ihtiyacim vardi bunu sectim fiyati da uygun gelince ??

Gerçekten çok uyguna almışsın güle güle giy canım...Çok şık

akannehirakannehirakannehir
valla bedavaya almışsın canım yaa
burda indirimli hali bile 130-150 civarı

Gerçekten çok uyguna almışsın güle güle giy canım...Çok şık

canlar cok ama cok tesekkurler umarim elime gectigi zamanda bir sorun cikmaz yarin ya da en gec cuma elimde olur diye bekliyorum en guzelleri sizin olsun zemuszemus

slm canlar cizmem geldi ve de tam istedigim gibi Allaha sukur bi sorun yok sadece topugu biraz daha uzun olabilirmis ama napalim artik flasli ve flassiz cektim:0

Hadi gözün aydın yesa...Gelmiş botların.
İyi günlerde giy canım yakışmış... alkisalkisalkis

canim benim cok tesekkur ederim benim de icime sindi sadece topuk azicik daha fazla olsaymis tam olacakmis ama cok para vermedim o yuzden olsun bakalim zemuszemus

bunlarda benim cicilerim..
25012010815.jpg (96.6 KB (Kilobyte))
25012010816.jpg (90.9 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $25012010816.webp
    $25012010816.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 32
ayy ben o sondaki elbiseye bittim cok guzel yaaaa kollari falan gule gule kullan canim benim :))

tşk ederim yesacım.öyle cüzi bir miktara aldım ki (35.00 tl cik )görünce bende çokk beğenmiştim.dayanamayıp aldım.

Back
X