Pembe Dolap

ebişim kız ben adanadayım sizin diyarlardan degılım orda varmı bılmem sezon dıye bır magazadan ındırımden aldım 25 tl

begendınımzmı elbıseyı bırde krem usutnde sıyah tavuskuslu vardı ama ben kum rengını daha cok yakıstırıyorum kendıme

buda benim yeni aldığım çizmelerim ayağımda nasır olduğu için her model ayakkabı giyemiyom uzun arayış sonucu bunu buldum gerçi ben daha uzun istiyodum ama bulamadım
[/url][/IMG]

canım benım ıyı gunlerde kullan onemlı olan rahatlı uzununuda alırsın ınsallah gayet hoş bence

bu arada üye değil iseniz ...davetiye gerekli sanırım ... davet edebilirim isteyen olursa özelden mailinizi atarsanız.. yada üye olma kısmı olabilir,emin değilim inceleyin ..
..markafoni

valla cok sevdım ben tavuskusu tacda al aksesuar olarak ne guzl konbın olurr

bunlar da geçenlerde aldığım eteklerim
mini etek almıyodum ama brden patlama yaşadım :)
gül desenli etek çok rahat :)
umarım siz de beğenrsiniz :) :1hug:

yeni eşarplarım. böyle bir mor renkte eşarbı çok aradım ama buldum çok şükür :)

bijiteri hastası oldummm :)

yeni aldığım broşlarım. blazer broşumun birini bir arkideşim için aldımm :)

Merhaba pandora markofoniye üye olcaktım ama beklemeye aldılar simdilik oraya girebilmem ve alışveriş yapabilmem için yardımcı olurmusunuz.

Merhaba pandora markofoniye üye olcaktım ama beklemeye aldılar simdilik oraya girebilmem ve alışveriş yapabilmem için yardımcı olurmusunuz.

markafonide bir bekleme listesi var,yeni kayıt olanlardan kimin üye olabileceğine eski üyeler kara veriyo galiba denemedim hiç ama ,sadece biraz gecikmeli üye olursun heralde :) bu arada şimdi david jones kampanyası var çok güzel çantalar var kaçırmamanı isterim :) :1hug:

nikoncanım eşarplar tammmm benim zevkim cok zevklı hatunsun masallahbayanssulusmile
latilokum canım pijamaların guzel renk uyumu hos iyi gunlerde kullan.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…