Pembe Dolap

süper şeler almışsınız iyi günlerde kullanınbayanssulusmile
indirimler bitmeden ben de bişeler aldımaklinialirimsmile

mini elbise ayakkabı ve çantayı çok beğendim
özellikle ayakkabı çok hoş ve değişikmiş
nerden aldın cnm

çok teşekkür ederim canım,nine west ten aldım,indirimler bitmeden bi bak istersen..ben bi lacivet hastası olduğumdan hemen yapıştım görünceopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canlarım,kotondan aldım elbiseyi,ilk elbisem kaydirigubbakcemile3

60a aldım canım,evet hiç kalmamıştı...bi bu vardı beğendiklerim arasında bedenime göre,hemen kaptım bendeopuyorumnanaktanbi tane daha beğendim alınca onuda koyarım bayanssulusmilebi elbise aşkı başladı bendekaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım,nine west ten aldım,indirimler bitmeden bi bak istersen..ben bi lacivet hastası olduğumdan hemen yapıştım görünceopuyorumnanaktan
aa nine westten mi canım.
bende babetler beğenmiştim orda.
böle bunun gibi süet gibiydiler.
indirime girmişlerdi. ama bitmiş midir acep indirimlereyvahedigeldismile

evet lilyumcum doru,bu tarz babetlerde vardı aklım kaldı benşmde yarın yine bir tur yapacağım,bitmemiştir inşallah bi gidip bakmamış lazım,babetler 50 60 tl falandıopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5
hızlı resım den daha kolay ekleyebılırsın cnm bu arada gule gule kullan aldıklarını:lepi:

denedim bakiyim cikar mi simdi

Eklentiler

• $Goruntu000.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $Goruntu001.webp
    4 KB · Görüntüleme: 54
  • $Goruntu002.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…