Pembe Dolap

Vayyy leopar desenli sütyene bayıldım her leopar güzel olmuyo bunu tuttum hoşuma gitti ben de alayımm:jeyyar: Dolgulu mu cnm? Güle güle kullan bu aradaopuyorumnanaktan

Hafif dolgulu ve dolguları beraberindeydi hemen taktım içine kaydirigubbakcemile2 sağol canım ben de sevmem ama bunu gördüm bayıldımm

Hafif dolgulu ve dolguları beraberindeydi hemen taktım içine kaydirigubbakcemile2 sağol canım ben de sevmem ama bunu gördüm bayıldımm

Çok dolgulu olsun istemiyom ben yeterince dolgun zatenkaydirigubbakcemile3 Çok güzelmiş valla cnm ya kaça aldın

güle güle giyin arkadaşlar aldıklarınızı.
bende bugün romandan bu acıkahve çantayı ve nine westten koyu lacivert siyah arası ayakkabıyı aldım.
çanta 200den 39 a ayakkabıda 200 den 59 a düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullan oky fiyatlari iyimis gercekten canta bu renkle cok kullanisli
ayakkabilar benim icin fazlasiyla yüksek ama kotun aldinda harika durdugunu hayal edebilirim

güle güle kullan oky fiyatlari iyimis gercekten canta bu renkle cok kullanisli
ayakkabilar benim icin fazlasiyla yüksek ama kotun aldinda harika durdugunu hayal edebilirim

teşekkürler seyhan. çanta hem siyahla hem kahveyle gidecek bir koyulukta. ikinci resimde ,daha aslına yakın çıkmış rengi.
evet kotlarla çok hoş duracak .11 cm kadar topuğu.

ebıŞımm ÇarŞıyı kaldırmıŞsın valla

1. Resımdekı ceket derımı? Nerden ve ne kadara aldın?
Bende ıstıyorumda

ebisim güle güle kullan hirkana bayildim bende istiyorum böyle ama siyah... vardi benim birtane cok sevdigim onuda türkiyede unutmusum

ebisim güle güle kullan hirkana bayildim bende istiyorum böyle ama siyah... vardi benim birtane cok sevdigim onuda türkiyede unutmusum

saol cnm teskkur ederım daha guzellerı senın olsun hırkamı duzugn tutp c3ekememısım bıraz yamuk cıkmıs ama cok sevıyorum bende loft markalı grı renklı sıwetımle hırkamı gıyınıyorum ıkısıde loft altına da tayt cok sırın oluyorum :)

güle güle kullan ebişim,
şimdi diğerlerinede dikkat ettimde hırkanda çok güzelmiş, hepsini güle güle kullan

okypete seninde çantan çok uygunmuşş ve çok hoş,
güle güle kullan canım sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…