güle güle giy canım arkadaşımmopuyorumnanaktan
ben bi alışamadım babet giymeye spor ayakkabıyla geçicek sanırım ömrümkaydirigubbakcemile3
kızlar bugün etek ve ayakkabı aldım sizlerle paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
annem çingene eteği gibi dedi kaydirigubbakcemile3
ayakkabına bayıldım valla:1shok:
güle güle kullanın...
bi alışsan yazın spor ayakkabısı giyemezsin arkadaşım a.s
benim ilk giydiğimde ayağım uf oluyo :gitme: ama sonra alışıyo babetten rahatı yok :lepi:
sağol bitanem opuyorumnanaktanayakkabına bayıldım valla:1shok:
güle güle kullanın...
ayakkabına ben de bayıldım güle güle giy; birçok renkle kombine edilebilir..
nerden kaça aldın cnm ?
sağol bitanem opuyorumnanaktan
sağol tatlım opuyorumnanaktan
inanmıcaksın ama burda ulus pazarı var ordan aldım. kaydirigubbakcemile3 onlar da istanbul'dan getiriyolarmış. üstelik çok ucuz 38 tlcik kaydirigubbakcemile2 benim ayaklarım çok hassastır ama bugün bunu kotla giydim o kadar rahat ki, hiç vurmadı ayağımı boshayallersmile
slm kizlarrr,
kiz kardesimin dügünü icin iki abiye aldim...nasil sizce?yorumlarinizi bekliyorum..boshayallersmile
yesillisi kina igecesi icin..öbürüde dügün icin..
yeşilinin boyu çok uzun değil mi canım,
ama topuklu ayakkabıyla güzel olur sanırım..
rengi felan güzelmiş..ben yeşil elbiseyi daha çok beğendim..:))
mutluluklar kız kardeşinee a.s.
kısa ayakkabı çorapları var canım ten renginde oluyor onu giyebilirsin boshayallersmile bir de ben babetlerde yarabandı takıp giyiyorum bi kaç kez giydikten sonra alışıyor sonra vurmuyor. boshayallersmile ohh iyi ki 60 tl vermemişsin canımcım yaa. ayakkabılarda pahalısı da ucuzu da hiç belli olmuyor işte :umursamaz: şans işi gb.oyy canım tekrardan güle güle giy..benim de buna benzer bir ayakkabım var ama çok sorunlu malesef hep ağaımı önden arkadan vuruyor..bir çözümü var mı vurmaması için
ben de 30 a almıştım geçen sene sezon sonu; gerçek fiyatı da 60 falandı..yani 60 tl vermiş olsam hiç değmiycekmiş..
sedefonur ayakkabında eteğinde çok güzel gerçekten..bu ayakkabılar moda bu yaz..beyaz mavi kırmızı karışımı ayakkabı ve çantalar..
slm kizlarrr,
kiz kardesimin dügünü icin iki abiye aldim...nasil sizce?yorumlarinizi bekliyorum..boshayallersmile
kısa ayakkabı çorapları var canım ten renginde oluyor onu giyebilirsin boshayallersmile bir de ben babetlerde yarabandı takıp giyiyorum bi kaç kez giydikten sonra alışıyor sonra vurmuyor. boshayallersmile ohh iyi ki 60 tl vermemişsin canımcım yaa. ayakkabılarda pahalısı da ucuzu da hiç belli olmuyor işte :umursamaz: şans işi gb.
sağol canımcımm beğenmene sevindim opuyorumnanaktan
dün gördüm ben de çantalarını yaa gerçekten çok hoş boshayallersmile ben düz beyaz çanta görmüştüm bir de aynı çantanın sapları kırmızı tabanı lacivert olanı vardı hangisini alıcağıma karar veremedim :sm_confused:
siyah elbisene bayıldım canım hem şekil hem renk olarak harika bayanssulusmile
yeşil de güzel ama bana biraz sade gb geldi. şöyle taşlı kolye,bileziklerle falan tamamlayınca üzerinde harika duracağından eminim zemuszemus
bu arada kız kardeşine mutluluklar a.s. opuyorumnanaktan
slm kizlarrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?