Pembe Dolap

kızlar resim yüklemeyi beceremediğim için başka şekil eklüyorum dediğim elbiseyi

Eklentiler

• $DSC03521.webp
    $DSC03521.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC03534.webp
    $DSC03534.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSC03543.webp
    $DSC03543.webp
    5 KB · Görüntüleme: 36
bunlari bugun aldim ,bundan sonra bugun ne giydinde ayagimdada görebilirsiniz cnlar :))

cok hos canim ozellikle pumana bayildim kaca aldin bende bu tarz ayyakkabi istiyorum gule gule giy

pumalar çok güzel kaça aldınız acaba?güle güle kullanın:)

sagolun kizlar yorumlariniz icin ben yurtdisindayim normalde bunlar 60-70 eur civari bunlar outlet den aldim kapatiyormus orasi yani ne varsa yari fiyati ve daha azina indirmisler ben sadece 25 eur verdim cok hesapli oldu benim icin..
terlikleri zaten öylesine aldim :) cok ucuzdu 7,5 eur cuk

Son düzenleme:
selaycım güle güle kullan
denizve mehtap elbisenin renkleri çok güzel
bende bugün bunu aldım

hpim4010.jpg
[/URL][/IMG]

güle güle kullanın yeni aldıklarınızı kızlar opuyorumnanaktan
selayhuss pumaların çook tatlı :))

selayhuscum cicişlerin cok guzel bayanssulusmile

alışveriş yönünden bizlerden cooook sanslısın cunkü orda inanılmaz indirimler oluyor burdaki gibi degil hihoyyyt

heleki cocuklara göre cok güzel cicişler varr ...

merhaba kızlar..
bunları bugün aldımbayanssulusmile

bunu forbeste bir mağazadan aldım
dsc01127s.jpg

bunları da lcw dan aldım
dsc01131y.jpg

dsc01132.jpg

dsc01126ld.jpg

deniz ve mehtap çok güzel bence elbisen dışarıda giyebilirsin, güle güle giyboshayallersmile
selayhus pumaların çok tatlıymış güle güle giyboshayallersmile

loadingçim güle güle giy aldıklarını opuyorumnanaktan
lcwden aldığın etek için bir zamanlar benim kıskanç sevgilimle kavga etmiştim alsanaalsanasmile
o aldığın badilerin farklı renkleri var mı canım? buraya koyduğum etekle giymek için düz renk badi arıyorum da bilmiyorumkismile beyaz,kahve ve pembe renklerinde ipli badim var. bi kaç tane de askılı istiyorum. mavi, karamel renklerinde mesela boshayallersmile

loadingçim güle güle giy aldıklarını opuyorumnanaktan
lcwden aldığın etek için bir zamanlar benim kıskanç sevgilimle kavga etmiştim alsanaalsanasmile
o aldığın badilerin farklı renkleri var mı canım? buraya koyduğum etekle giymek için düz renk badi arıyorum da bilmiyorumkismile beyaz,kahve ve pembe renklerinde ipli badim var. bi kaç tane de askılı istiyorum. mavi, karamel renklerinde mesela boshayallersmile

sağol canımmopuyorumnanaktan
benimki de görmedi henüz ne dicek bilmiyorum eteğin geri gitme ihtimali var yanieyvahedigeldismile
elbisemle aynı boy ona bişey demiyo buna da demez inş.bilmiyorumkismile
badilerin başka rengini görmedim arkadaşım baya seçilmiş kalmamış pekbilmiyorumkismile
ama mağazadan mağazaya değişiyo bi bak istersen bulabilirsin belkia.s
mavi olanı giyerim de pembeyi de giydirmeyebiliralsanaalsanasmile evde giyerim artık ben de:kızgın:
ip askılı giyemiyorum ben:gitme: bitane vardı çok seviyodum önce giy dedi 3 kere fln giydim sonra giymicen dediakannehir:mymeka:

Back
X