- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resımler cok kucuk oluyo ekleyınce bırı bana yazarsa nasıl buyuk eklıycegımı sevınırım
teşekkürler canım. sende aldıklarını güle güle kullan.mini - krem elbiseni ve krem ayakkabını çok beğendim
sedefonur elbisen çok cici moru çok severim :)
okypiti kotu çok cücelll ::)
iyi günlerde kullanın kızlarr
bende dün sonunda istediğim kotu buldum
polo dan aldım bidene :) bide mor bi ayakkabı aldım bambi den ,taşlı, ama aşık oldum ayakkabıya :)
perşembe gelicek papuçlarım
gelince eklerim ikisinin resmini
teşekkürler canım, mora aşığım ben opuyorumnanaktan senin de aldığın mor ayakkabıyı çok merak ettim boshayallersmilemini - krem elbiseni ve krem ayakkabını çok beğendim
sedefonur elbisen çok cici moru çok severim :)
okypiti kotu çok cücelll ::)
iyi günlerde kullanın kızlarr
bende dün sonunda istediğim kotu buldum
polo dan aldım bidene :) bide mor bi ayakkabı aldım bambi den ,taşlı, ama aşık oldum ayakkabıya :)
perşembe gelicek papuçlarım
gelince eklerim ikisinin resmini
sağol canım opuyorumnanaktançok güzelmiş canım. güle güle kullan.
sağol kankoşum. mor hastasıyım,bu kaçıncı mor elbisem bilmiyorum ama dayanamadım aldım napiim kaydirigubbakcemile3çokkk tatlı canım ya yine almışsın mini elbiseleri valla:dance:güle güle kullan tatlım mor morturkbayragi
minicim renkli ayakkabıı deichmann dan almışsın ne kadara aldın acaba sorsam ayıp olurmu?harika bir ayakkabı güle güle giy tatlım
Bende bunu aldım markafoniden bugün işlemde diyor ama ne zaman gelir bilmiyorum
![]()