Bu pantalonun aynısını mangoda geçen gün deneyecektim ama bedenim kalmamıştı...
Kotu vardı oda tam oldu bana ama ben kendime pek yakıştıramadım bacaklarımı olduğundan iki kat daha uzun gösterdi sırık gibim bişey oldum kaydirigubbakcemile3
Güle güle giy ezgicim üstündede görmek isterim...
en yakın zamanda giyicem ve koyucam sizler için hatta bugun cıkarsam bugun bıle gıyerım ve hemen koyucam resmını :kedi:xzgi canım çok hoşlar vallaakannehir bu gri pantolonu çok merak ettim birde üstünde görebilirmiyiz acaba:kedi:
Bu arada bende bayılıyorum yarasa kola
herşeyle her renk çok şık duruyor
Güle gülle kullan canım
ben walla hepsını begendım tanrıcam beyaz ya cok guzel bır renk bıde sıyah onada bayılıyorumm :kedi:
çok bayılarak almadımbenneyaptımkibeyaz bişeyler alasım geldi:smiley-cool:bir tane kemerli gömlek,ve düğmeli,spor,triko tarzı bir bluz aldım..buyrunuz:hulya:
içime giymek için bu badimsi şeyi aldım bide:hulya:
arkasıguclubacismile
aşırı derecede severek aldığım makyaj çantam..:lepi: o kadar pofidik bişeyki:kedi:baya malzeme alıyor ayrıca..süprizzzzz
allık fırçamıda bayılarak aldım..şıkır şıkır,taşlı tuşlu fırçamhihoyyyt
kumaştan yapılan sokak modası bilekliğim:smiley-cool:
gece kusu en lazımlı seylerı almıssın bugun,tabı donda hep lazım amasempatiksalakcinni
ıyı saatlerde kullan hepsını canım,omurlerı bol olsunkaydirigubbakcemile3
pamuk helva hepsı cok cıcı gule gule kullan
ecem güle güle kullan tatlım hepsi çok hoş...
dolgu topuk terlik ve ayakkabıların muhteşem cnm gule güle giyyşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
güle güle kullanın canlaropuyorumnanaktanhepsi birbirinden hoşhihoyyyt
ezgimŞenizben walla hepsını begendım tanrıcam beyaz ya cok guzel bır renk bıde sıyah onada bayılıyorumm :kedi:
makyaj malzemelerını doldur doldur tassın hıc bır canta alamasın
gule gule kullan bebegım
[/url][/IMG] ben de bugün bunları aldım. canbebe losyonlu ıslak mendil makyaj silmemde çok yardımcı oluyor.
nova kil maskesi
acı badem sütü
2 tane çorap
molped günlük ped
gabrini mat kahve oje
innova güneş kremi
vazgeçilmezim parmex narçiçekli aseton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?