Pembe Dolap

ayy harika bunlar :lepi:
güle güle kullan canımcım opuyorumnanaktan

başı yazmalı kız seni çok merak ediodummm ilk kez karşılaşıom senle ama topiklerde çok görüorum seniiiii :kedi:

teşekkürederim kızlar a.s.

angelgozde allıklarımdan ben çok memnunum çok iyi renk veriyo ve gerçekten kalıcı
umarım sende memnun kalırsın

cnm yhaa bnm pudraya da ihtiyacım var pudraları nasıl acabaa kullandın mı hiççç bilmiyorumkismile

cnm yhaa bnm pudraya da ihtiyacım var pudraları nasıl acabaa kullandın mı hiççç bilmiyorumkismile

purasını hiç kullanmadım canım
zaten türk malına destek olsun diye maybellineden vaz geçtim :) daha ilk kez alıyorum flormardan
memnunda kaldım yani , puralarıda iyidir bence bir bak derim
ben şuan BEYU pudra kullanıyorum
ama bitiğinde büyük ihtimal flormar denerim sempatiksalakcinni

bende en son aldıklarımı sizlerle paylaşmak istedim güzeller,,,kokoş ceketim gözüktüğü kadar pırıldak değil yalnız belirtmek isterimkaydirigubbakcemile3 hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan

flormar şeftali tonu allığın aynısını aldım.
çok hoş duruyor.
güle güle kullan..hepsi çok güzel

betüşümmmhadi dün aldıklarını koy merak ediyorum
Gelip gidiyorum ama daha koymadınnnn

Son düzenleme:
evaaa ceketceezin çok tatlı rengi şeker gibi
Güle güle kullan

lacrima babetini beğendim çok güzel
Sende güle güle kullan

hmm ben burasını yeni mi görüyorum sengözlerimebaksanabnasılda gözden kaçmış burasııı b&m flormareın allığından bende almıştım çok güzel gerçekten flormarın bide 4 lü farı var oda çok güzel bende çekip koyayım özendim şimdi

kızlar fondetenim ve göz farlarım yeni deil yinede eklemek istedim saç bantı ve rimelimi yeni aldım beğeninize sunuyorumsüprizzzzz

Bunlar da benim aldıklarım arkadaşlar.Zarga markalı deri montu ve triko bluzu iki hafta önce aldım.Dove şampuanı,Gliss saç serumunu,fularımı,sihirli aynamı,Penti ve Müjdelüx çoraplarımı bugün aldım.Ojeler birkaç gün öncesinden.Aslında bugün dar paça siyah kot da aldım ama paçasının yapımı için beklemem söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…