evet dolanırım öyle arada rastlaşırız :)
ayol evaaaa
allah'ın kokoşu seni:))mor tül ambiyansın güzel olmuş:)bayıldım
parfümlerinide gördük bahaneylesüslü şey
yavru ağzı hırkana bayıldım,hepsini güle güle kullan cano
gamzem güle güle giy öncelikle:81:Kızlar yaa geçen gün ben bunlar vitrinde gördüğümde çok hoşuma gitti güzel gözüktü vitrinde gözüme ama sizce çokmu kaba duruyor??
evet belki bu kotla giydiğim için kaba duruyor olabilir'ki ilk denememdi.. ben siyah tayt yada dar koyu renk skiny kotlada giyerim diye düşünüyorum siz nedersiniz peki??
ay başka türlü nasıl anlatıalbilriki o örtü en güzel gösterilirdi
ay birazkokoşum ne yapam kıs :26:
aslında dışarıdan bakan bu kadar kokoş sanmıyo beni
teşekkürederim bebiş
Kızlar yaa geçen gün ben bunlar vitrinde gördüğümde çok hoşuma gitti güzel gözüktü vitrinde gözüme ama sizce çokmu kaba duruyor??
evet belki bu kotla giydiğim için kaba duruyor olabilir'ki ilk denememdi.. ben siyah tayt yada dar koyu renk skiny kotlada giyerim diye düşünüyorum siz nedersiniz peki??
Kızlar yaa geçen gün ben bunlar vitrinde gördüğümde çok hoşuma gitti güzel gözüktü vitrinde gözüme ama sizce çokmu kaba duruyor??
teşekkürler bitanem...börbirini sevsinler senin
rengi çok güzel bebişimm
bende börbiri şalı sevıyorum ama herkesde var yaw erkek kız yok dedım ben almıyım onlar taksın hehe
bende börbiri şalı sevıyorum ama herkesde var yaw erkek kız yok dedım ben almıyım onlar taksın hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?