sagol canim kesin gerekliydin zaten 4 tane pantalontripoli ne çok yüzük almışsın maşallah güle güle kullansın ablan son resimlerdeki beyazları çok beğendim
kontescim hırkan çok şirin kuzum
selayım heeepsini güle güle kullan bence pantolonlar çok kullanışlı olmuş çok diye düşünme çizmelerini çok beğendim ben de istiyorum böyle ama daha yeni aldığım için henüz yüzüm yokbelki bir iki ay sonra
tsk ederimburdaki zaradada indirim var yılbaşından beri ama bershkayı bilmiyorum yalan olmasın
hepinize iyi alışverişler,güle güle kullanın cicilerinizi
mersii bebegim , tsörtü alirken dedim amanin renkli bisey :)))hanturkcüm saol kuşumm :78:
selayım enn enn çok bluzunu , kotunu ve çizmelerini beğendim
güle güle kullan bebişim hepiciğiniii
çizmelere bayıldım şekerler.ya bişi soracam.bugün ne giydin görelim topiği neden kapandı acaba:26:
tripoli çorapların pek şekermiş
kontes elbisenin deseni renkleri pek hoş kolları sadece biraz garip geldi
hırkanın rengide ne güzel
iyi günlerde kullan canımm
doll ohh ohh hepsinide güle güle kullan
hepsi güzel hoş
özellikle beyaz uzun tuniğini ayrı beğendim
selaycım bu pantolonlar sana çok yakışıyor
güle güle kullan
çizmelerinide çok beğendimm
kontecim elbisen çok hoşmuş sana da çok yakışır eminim
selayım maşallahın var benim gibi para sana da batıyo heralde
üstte arkadaş bir dünya kıyafet eklemiş de buraya yeni aldıklarımız koymuyor muyuz?
kafam karıştı benim:18:
evet madem yeni ekliyoruz bende bugün aldığım küpeleri ekleyim dedim kızlar.ufak çaplı küpe standımı görmüşsünüzdür daha önce paylaştığım sayfadabunlarıda genelde renkleri için aldım kıyafetlerim için aradığım renklerdi.Eki Görüntüle 124636 Eki Görüntüle 124635 Eki Görüntüle 124634
daha çok renkli cicis istiyorum senden
sagol canim kesin gerekliydin zaten 4 tane pantalon
tsk ederim
mersii bebegim , tsörtü alirken dedim amanin renkli bisey :)))
cok sagol canim daha iyileri senin olsun
nasil yani bugun ne giydin acikki ?? kadinlar hamami diye bölüm varya ordan takip edebilirsin canim
beğendim güle güle kullanın.
evet madem yeni ekliyoruz bende bugün aldığım küpeleri ekleyim dedim kızlar.ufak çaplı küpe standımı görmüşsünüzdür daha önce paylaştığım sayfadabunlarıda genelde renkleri için aldım kıyafetlerim için aradığım renklerdi.
Eki Görüntüle 124636
Eki Görüntüle 124635
Eki Görüntüle 124634
teşekkür ederim canım daha güzeli senin olsun.
kontess seninde tüm kıyafetler çok güzel gerçekten.hele elbiselerine bayıldımm.bazı sayfaları atlayarak geçtim ama sende de alışveriş hastalığı belirtilerinden sezdim ufaktan
keşke sezdiğin kadar ufak olsaydı kuşum
teşekkür ederim[/QUOTE
ah biz kadınlar yok mu hep böyleyiz.annem evlenince geçer sanmıştı benim hastalığımı ama geçmedi
şimdi eşime öğütlüyor buna kıyafet aldırma diye.
tripoli senin yüzüklerde çok hoş.benim parmaklarım ince oyüzden pek yüzük takamıyorum öyle her beğendiğim olmuyor maalesef.alttan daraltılanlar oluyor.onlarda pek şık olmuyor.seninkiler çok hoş.bugün dedim hadi bende yüzük alayım ama maalesef olmadı olmadıııı
çizmelere bayıldımmmm.ama trdeki zarada indirim yoktu malesef yılbaşı öncesinde gitmiştim nası güzel şeyler var kızlar ama bazılarınıda fiyatını çok abartmışlar düz sıyah palto vardı rengıde soluk 220 lerde bişeydi
napiiim batiyor :86::86:, sagol kusum...selayım maşallahın var benim gibi para sana da batıyo heralde
tripoli çorapların pek şekermiş
selaycım bu pantolonlar sana çok yakışıyor
güle güle kullan
çizmelerinide çok beğendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?