Pembe Dolap

lacrima çantan çok güzel güle güle kullan, bu renk güzel çeşitli renkte ayakkabılarla kombin edilebilen bi renk lacivert ise öyle değil o yüzden gereksinimin olmaz :109:

bu da benim yeni çantammm
lacivertiyle arada kalmıştım bunu aldım.
lacivertini de mi alsam nee

91494kirmizi01276x385.jpg

lacivert en sevdigim renklerden biri ama bu da sahaneymis güle güle kullan, dogru secimi yapmissin bence

lacrima,
cantan cok hos canim gule gule kullan :6:

lacrima bende çok beğendim çantanı
güle güle kullan canım

çok teşekkürler arkadaşlaaar
ben kırmızı hastasıyım bu da çok güzeldi dayanamadım valla :)
lacivert renk hiç çantam yoktu biraz da ondan lacivert mi alsam demiştim :)

lacrima bu çanta kırmızısı biraz tabaya dönük değil mi? toprak tonları ve kahverengi tonlarında ayakkabılsrla çok güzel uyumu olur diye düşündüm.

lacrima bu çanta kırmızısı biraz tabaya dönük değil mi? toprak tonları ve kahverengi tonlarında ayakkabılsrla çok güzel uyumu olur diye düşündüm.

canım bana da öyle gelmişti ama yakından daha kırmızı gibi :)
zannedersem hiç toprak tonunda ayakkabım yok bi de ondan alayım:)

gecekuşum çok saolasın canım :70:

bi şey değil:78: canımcım :54: taba rengi sanki hardal sarısı gibi rengi olan süet ayakkabılar çok şık duruyor önümüzdeki yaz bu renk bi ayakkabı almak istiyorum kombinlemek içinde bu renk bi çanta çok şukela olur :109:

Son düzenleme:

bunlarda benden kızlar :16::12:

julia,
makkac malzemelerini gule gule kullan canim :91:

valla iki üç aydır hiçbirşey alamıyorum, ne zaman bişey almak istediğimi söylesem, kociskomun suratı asılıyor ya:25:

valla iki üç aydır hiçbirşey alamıyorum, ne zaman bişey almak istediğimi söylesem, kociskomun suratı asılıyor ya:25:

tatlım alttan gir üstten çık aldır :9:ben evlenice öle yapmayı düşünüyorum :9:çalışacağım ama olsun her zaman daha fazla kıyafet göz çıkarmaz :9:

Back
X