Pembe Dolap

Nektar ,
BM ,
barbitom güle güle kullanın aldıklarınızı barbi eteğin çok şşık tatlım hangi siteden ?

kızlar bugün ambardan, batikten ve colinsten bişeyler aldım. ilk defa kotondan bişey beğenemedim birde markafonide nr39 vardı ulen millet erkenden kalkıp kapmış bende aldım bie çift ayakkabı ama, beğendiğimden kalmamıştı, bikini aldım 2 tane bakalım gelsinlerde

kontessss kabanı hangi tükandan aldın kız

geniş değişik yaka gibi bir kapşonu var dimi
dün gördüm bende tüm renkler bedenler bitmiş

kontessss kabanı hangi tükandan aldın kız

geniş değişik yaka gibi bir kapşonu var dimi
dün gördüm bende tüm renkler bedenler bitmiş

aslında hakim yaka canım o
siyahında yakasını açmışlar o yüzdne farklı görünüyor
kapşonu da var evet
missed the sale butiğinden aldım:78:

hangi siteden sipariş eden benda isderimm
ilk baştaki iki hırka markafoniden
diğerleri trendyoldan

siparişlerim gelsin öyle de çekip ekliycem fotolarını, iki tane de çanta sipariş etmiştim
onları da eklim bir ara :)))
eşim beni öldürecek, çok abarttım bu ara :78:

benim de bugün ve geçen hafta sipariş ettiğim yeni kıyafetlerim
gelmelerini bekliyorum

[ımg]http://i53.tinypic.com/zu19w2.jpg[/ımg]

aldıklarını güle güle kullan canımcım Uçları üçgen gibi gelen hırkaların varya onun turkuazıda bende var..hafta sonu kollları tüllü siyah badin varya onun aynısının vizon rengini aldım

aldıklarını güle güle kullan canımcım Uçları üçgen gibi gelen hırkaların varya onun turkuazıda bende var..hafta sonu kollları tüllü siyah badin varya onun aynısının vizon rengini aldım
Fundam benim, teşekkür ederim
benimkiler de gelse artık, o kolları tül olan badi bakalım benim göbişimle nasıl duracak

ehehehe arada olur öyle idare edsinner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…