geçen yaz şu tokalardan almıştım
pazarda japon bi hatun satıyordu yarım yamalak türkçesiyle
1tl ye
tüm kış kafamdan inmedi o toka
o kadar kullanışlılar ki anlatamamgüle güle kullanasın
pur blanca da çok kullandım geçmişte,beğenirim:92:
ben de lcw da 36 beden giyiyorum,çok hoşuma gidiyor
ben beğenmedim:18: daha kibar ve orjinal şeylere baksana canımm
evet bencedee üzeri desensiz parlak sade olanlar bence çok hoş ve kibar
kontesss hatunum senin şu bambiden aldığın siyah topuksuz oxford tarzı papiler ayağına tam mı olmuştu?? bir de şimdi baktım 44 tl uygun mu sence sayın hocam :44:
evet canım tam oldular
bi de süetler ya hani,açılıyorlar az biraz
feci rahatlar tavsiye ediyorumm
ben de o kadara almıştım canım
dükkanlarda daha pahalılar
çok sağol tatlım
açılıyorlar dedin ya çok açılmazlar değil mi?
39 numara alacağım ama ayaklarım ince benim gerçi daha evvelden çizme almıştım bambiden süet 39 tam geliyor ama bilemedim :26:
renk ve model de şu çok fazla krem kahve vizon kıyafetim var ama papim yoktu hepsini tek seferde halletme düşüncesine girdim:26:
Eki Görüntüle 192197
yok yok öyle büyük gelecek bi açılma değil
şöyle düşün; kalın çorapla(çift tabanlılar) giydiğinde sımsıkı oluyor ama ince çorapla daha serbest
fark o şekilde yani
yürünmeyecek gibi olmuyor korkma:90:
benim de ayaklarım ince uzundur,taraksızdır
dediğin kıyafetlerle hoş olur bu papi
içimi rahatlattın gerçekten ilk defa ayakkabı alıyorum internetten emin olamadım, çok teşekkür ederim
öyleyse aldım gitti
ben de güzel olur diye düşünüyorum, iyi ki çıktı şu kombin oxfordlar 3 ayakkabı işlevi görecek vallahi
junocum bahsettiğim bambi pudra renk papiler bugün trendyoldaaaaaaaa
olmazsa geri yollarsın canım,dert etme
evde giyer denersin misal...
rica ederimmm
eed kesinlikle çok işlevliler:86:
geçen ben onlarla yağmura tutuldum
şemsiyem de yoktuu
emdik tüm suyu süet olduğumuzdan
şıpıdık şıpıdık olduk
ama hiç bi deformasyonu yok maşallah
henrry satan dükkanın adı butik perla'ymış canım
bugün baktım
pazar yerimiz bellidir,ptt'nin önünde kurulur
her salı ve her cuma:86:
giyim pazarı orda tabi.
yiyecek pazarı ayrı bi yerdedir
bi de kadınlar pazarı var
orda sadece kadınlar bulunuyoro da ot,çöp üzerine :86:
turuncu paket mi?kontess ben de dün birinde tam laciverte kaçmayan koyu mavi tonunda hafif topuklu bir oxford gördüm..aşık oldum o ayakkabıyı mutlaka bulmam gerek, renk harikaydı ya..rastlarsan bana haber verir misin nerede bulurum acaba ? bambide de yoktu..
bu arada trendyoldan çiçekli hırkam geldi, boyu ve kolları uzun azıcık, beden olarak da hafif bol geldi M, small da alsam olabilirmiş..siyah elbiseyi de bugün bekliyorum inşallah o da tam olur da iadeyle uğraşmam...
bu arada o kargo paketi bozulmadan nasıl açılacak yahu, mutlaka açarken bozuluyor
elbise güzelmiş canım,ben düz mavi sanıyordumgeri yollarım onu dert etmiyorum da çok sevdim ayakkabıyı kaybetmekten korkuyorum :78:
evet evett ben de çizmelerle kaç kere suyun içinde kaldım ama hiç bir sorun yok
güle güle kullanalım madem
hazır pembe dolaptayken haftasonu aldığım ve trendyoldan gelen cicimi de ekleyeyim.
bu trendyoldan gelen elbisem 19tl
kontescim kumaşı pamuklu öyle hatır hatır durmadı aksine çok yumuşak çok mutluyum o yüzdenütülersem güzel olacak inş :78:
Eki Görüntüle 192228 Eki Görüntüle 192229
ykm outletten aldım 30tl bayılıyorum kendisine o yüzden hemen giydim fotoğraf çekmek sonradan aklıma geldi :26:
Eki Görüntüle 192231
bu da bedavaya geldi tosbam gömlek felan almıştı lcw'dn 3+1 kampanyası vardı ben de lcw'dn bir şey beğenemeyen insan olarak bunu beğendim :26: deseni hoşuma gitti ama nasıl giyebilirim bilmiyorum fikri olan varsa paylaşırsa memnun olurum
sanırım kot şortumun üzerine giyebilirim :44:
Eki Görüntüle 192237
kkontess çok teşekkür ediyorum cevapların içinbu arada aldıkların da çok hoş..güzel günlerde kullan
turuncu paket mi?
bozulsun ne olacak ki :26: ben yırtıyorum onu hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?