Pembe Dolap

canım sevgilimin aldığı yeni yıl hediyemmm.çok istediğim converslerden almış aşkım

Pilarcım kazağın çok şık.yeşil göründü bana ama griymiş çok güzeldir eminim.
Papatya Ve Songa güle güle giyinin çok güzel ayakkabişleriniz

bu hafta aldıklarım
dsc02840ao7.jpg
[/IMG]
elbise ve boleroyu yılbaşı gecesi için almıştım
dsc02836bm8.jpg
[/IMG]
dsc02833hv5.jpg
[/IMG]

poison girlcüğüm, süslüm ne kadar güzel şeyler almışsın sen yine :1hug: :asigim: Şeniz

kizlar hepinizin yeni cicileri cok güzel güle güle giyinin, bende malum tatil oldugu icin bir sürü kiyafet aldim, kisa zamanda eklicem :)))

poison girl canım aldıklarının hepsine ayrı ayrı bayıldım çok şıklar güle güle giya.s.
boleronun benzerini romanda görmüştüm eğer ordan aldıysan bende denemiştim ama bana hiçyakışmadı:1no2:kıskandım ama senii şimdiiiyerimseniben bana niee olmadı yaffff:çok üzgünüm:

bunlarda benim cicilerim biraz dağınıkk ortam ama kusura bakmayınhihoyyyt
bu adil ışıktan 20 ytl ye aldığım ama hiç giyinme fırsatım olmayan etek tabiki sezon sonu:icecream:

dsdfsdfba8.jpg

bu canım annemin bana teee aydınlardan bayramlık getirdiği süveter lc wakiki den
fddfuz6.jpg

buda süveter içine gömlekk
fotoraf0069st1.jpg

vee buda ykmden gecen kış aldığım çokk ama çokk severek giydiğim kazakk deyim kazakk niyetine işte bişeyy
fotoraf0070ae8.jpg

atkılar ilki kendi ördüğüm ve çokk sevdiğimsengözlerimebaksanab
fotoraf0072tpnq8.jpg

fotoraf0071kl6.jpg

çalıştığım bir iş yerinde tesadüfen kadının birine yaptırdığım kemer özel günlerde çokk işime yarıyorkaydirigubbakcemile2
fotoraf0069qm9.jpg

fotoraf0070aqh6.jpg

buda eskimiş bir ayakkabım kendi eserim abştan yarattımnaniknanik
fotoraf0067ef3.jpg

bu nişanımda takmakk istediğim toka çokk beğenerekk almıştım ama takma fırsatım olmadı hiçç:çok üzgünüm:
fotoraf0071qt6.jpg

bunlar kuzenlerimin bana aldığı bileziklersengözlerimebaksanab
fotoraf0072im0.jpg

Son düzenleme:
ve son olarakta diğer takı tokalarkafamçokkarıştı
fotorafjglj1.jpg

fotoraf0073od0.jpg

fotoraf0068gmt9.jpg

fotoraf006wz0.jpg

fotoraf0pc1.jpg

fotoraf00dm8.jpg

12101.jpg

fotorafww3.jpg

12105.jpg

Son düzenleme:
ayy bunu unutuyordum az daha:bbo:buda HAŞKIMM ın bana hediyesi:asigim::asigim:
12341.jpg

ayy olar ne güzel ısıtır yaa ne kadar kalın corap giysem yinede üşüyorum tam benlikk gibi görünüyorkaydirigubbakcemile

Back
X